Tuorein sisältö

Sweet Tooth 3-4: kaikki kuolivat korkki auki, joten risteily oli puolittainen onnistuminen

30.06.2024 klo 23.00 | Luettu: 647 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 4:
Beyond the Sea


Viimeinen laiva Alaskaan (kenties koskaan) lähti pari tuntia sitten, mutta jollalla sen saa kiinni. Jakson mukaan matkustajat alkoivat heti ryypiskelemään, "joten" kaikki ovat kuolleet, kun sankarit ehtivät paikalle. Se olisi Ruotsin risteily kovemmasta päästä, jos kaikki olisivat tippuneet sepalus auki mereen jo ennen Ahvenanmaan ohittamista? Ilmeisesti aikaa kului vähän enemmän & varsinainen syy turmalle on taas kulkutauti.

On useampi sarja, joista pääasiassa urputan, mutta joita katson vapaaehtoisesti, koska hahmoissa on itua. Pienimuotoisella tavalla tämä jakso palkitsee. Peurapoika Gus on immuuni sairaudelle, joten hän on ainoa, joka voi tutkia aavelaivan kohtaloa. Sehän symboloi varttumista, ettei hän suhtaudu edes kuolleisiin hysteerisesti vaan ajattelee tilannetta tehtävänsä kannalta. Hän on toki tunteellinen ja yhä nuori, mutta hän jopa puhuu järkeä viimeiselle eloonjääneelle aikuiselle.

Samaan aikaan "iso mies" ja tiedemies jatkavat nahistelua Gusin isäpuolen asemasta ja muusta, mutta he löytävät yhteisen sävelen menneisyyden traumoja märehtiessään. Tähän kun vielä lisätään vihjailua "ison miehen" mahdollisesta kuolemasta ja yleistä tunteilua perhesiteistä, koin aidosti välittäväni koko setistä.

Kuvainnollinen kettutyttö jäi diktaattorimummon vangiksi. Sivujuoni on hyvää vaihtelua edellämainitulle, kun... kun kettutyttö kieltäytyy paljastamasta, mihin ilmansuuntaan pojat menivät, mutta sitten hän möläyttää asian välittömästi, kun nilkkipoika teeskentelee auttavansa häntä. Ehkä en kadu aiempia urputuksia.


Keskiarvo 20 jakson jälkeen:


< Jakso 3-3 --- Jakso 3-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Kolmeentoista vuote... Paras PMMP-keikka ik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova