Tuorein sisältö

Tiivistä tunnelmaa Mel Gibsonin ohjaamassa jännärissä: Flight Risk -traileri

27.06.2024 klo 18.55 | Luettu: 541 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mel Gibsonin edellinen ohjaus Hacksaw Ridge (2016) oli selkeä hitti, jonka palkintogaalamenestys tulkittiin siten, että Hollywood on antanut anteeksi alkoholismista kärsivän Gibsonin vihapuheet yksityiselämän puolella. Uutta ohjausta on kuitenkin saatu odottaa. Missä on sotalaivaelokuva, Tappava ase 5 ja Passion of the Christ 2? Itseasiassa paljonkin saattaa tapahtua lähiaikoina. Gibson vahvisti tässä kuussa, että hän aikoo yhä ohjata viidennen Tappavan aseen, jota hän luonnollisesti myös tähdittää. Passion of the Christ 2 valmistuu väitetysti pääsiäisenä 2025.

Ja tänä syksynä valmistuu jännäri Flight Risk. Gibson ohjaa Mark Wahlbergia, Topher Gracea ja Michelle Dockerya, joiden hahmot ovat jumissa pienessä lentokoneessa Alaskan erämaan yläpuolella. Dockeryn näyttelemä ilmasheriffi yrittää toimittaa Gracen näyttelemän karkulaisen oikeuden eteen, mutta tilanteessa on muuttujia.

Pilottia näyttelevä Wahlberg lukeutuu Gibsonin tukijoihin. He ovat näytelleet yhdessä elokuvissa Daddy's Home 2 ja Father Stu.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sarjamurhaaja Dexter... Raisiossa juhlitaan ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova