Tuorein sisältö

Santa Open Airiin luvassa ennätysyleisö - molemmille päiville vielä artistilisäys

27.06.2024 klo 11.05 | Luettu: 516 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Santa Open Air järjestetään Rovaniemen Sairaalanniemessä 5.-6.7. Festivaali odottaa historiallisesti yli 5 000 kävijää viikonlopun aikana. Lavalle festivaalilla nousevat mm. Juha Tapio, Katri Helena, Elastinen ja ABREU.

"Onhan tämä todella hienoa, että olemme tässä pisteessä kaikkien tänä vuonna koettujen haasteiden jälkeen. Ensiksi etsittiin yleisöä ja sen jälkeen uutta paikkaa. Tuntuu, että olemme löytäneet molemmat", kommentoi tapahtuman promoottori Markku Köngäs.

Ennakkolippujen suuren kysynnän vuoksi promoottori oli järjestänyt ohjelmaan yllätyksen, sillä jo julkaistujen artistien lisäksi viikonloppuna lavalle nousevat myös Egotrippi ja Mambastakin tuttu Tero Vaara. Egotrippi avaa perjantain ja Tero Vaara on lauantain ensimmäinen esiintyjä.

"Tässä kävi miltei onni onnettomuudessa. Olimme jo kertaalleen kyseiset esiintyjät jättäneet ohjelmistosta pois 00.00 päättyvän luvan vuoksi, mutta ennakkolippujen menekin kunniaksi päätimme tänä vuonna juhlittavan Rovaniemellä aikuisten kesken todenteolla".

Nyt festivaalin aikataulut, ohjelma ja aluesuunnitelma ovat valmiit. Perjantain päättää Popeda ja lauantain Kotiteollisuus.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruisrock julkisti uu... Kaikkien aikojen Pro... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova