Tuorein sisältö

Sweet Tooth 3-3: susijengin uusi vahvistus ei osu vahingossakaan

25.06.2024 klo 23.30 | Luettu: 549 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 3:
The Pack


Takauma täyttää aukot Kelly Marie Tranin näyttelemää roistoa koskien. Hänen lapsensa ovat ihmisen ja suden risteytyksiä. Hän olisi saattanut kasvattaa Pikku Hukan heimoa, mutta hän haki tukea rasistiselta äidiltään, joten susista varttui Sepeä pahempia mutantteja, joiden varassa nousevat panokset ovat olevinaan. Voivatko äiti & sudet parantaa tapansa? He murhaavat äijän, joka taisi harkita sovitusta viimeksi, joten sivujuonen suunta ei ole 100% ilmeinen. Ainakin mummo on psykopaatti lapsilta kielletyn lasten kaman standardeilla.

Hot take: sankarit ovat todellinen The Pack, Lauma. He kiukkuilevat kävellessään kohti Alaskaa, mutta on rennon tunnelmallinen montaasi, kun he kunnostavat soutuvenettä. Tiedemiehen asema on ratkaisematta, joten jaksossa käytetään alfa-sanaa syystä. Lapset kaipailevat 2. kauden laumaa. Tranin hahmo vertaa äidin kanssa liittoutumista lauman kaipuuseen suoraan. Päässäni alkoi soida "tilipitappi, tippitappi", sillä itse eläisin Röllin tyylillä, elleivät metsät olisi täynnä marjastajia.

Lopussa historian surkein tarkka-ampuja pakottaa sankariäijät ja pojan veneilemään ilman tyttöjä. Yksi tyttöjä jahtaava susi haavoittuu, ja lapsia hukatkin vasta ovat. Laumateeman ansiosta tunnemoottorini sätkähti vähintään kuin torakka, joka on kuivanut auringossa 24 tuntia jäätyään kengän alle. Ehkä tästä jotakin vielä rakentuu.

Jos yritän funtsia, miten koko tarinan voisi tiivistää elokuvatrilogiaksi, päällimmäinen ajatukseni on kaksi leffaa.


Keskiarvo 19 jakson jälkeen:


< Jakso 3-2 --- Jakso 3-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kauhuroisto Hugh Gra... Vaihtoehtoinen rockf... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova