Tuorein sisältö

Channing Tatum tahtoo yhä Men in Black -agentiksi 21 Jump Streetin tyyliin

25.06.2024 klo 14.10 | Luettu: 463 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tv-sarja 21 Jump Street kertoi kouluun soluttautuvista kytistä. Channing Tatum ja Jonah Hill tähdittivät kahta ironista elokuvaversiota, joista jälkimmäinen vitsaili lopputekstien aikana, että sankarien seikkailut muuttuvat vielä reilusti pöhkömmiksi lukuisissa jatko-osissa.

Mistä aito kolmas osa voisi siis kertoa? Ehkä sankareista voisi tulla avaruusolentoja valvovia Men in Black -agentteja? Sellainen elokuva oli aidosti kehitteillä 10 vuotta sitten. Käsikirjoitus on olemassa. Tatum kuvailee sitä parhaaksi kolmannen osan käsikirjoitukseksi, jonka hän on koskaan lukenut, joten leffa on kovempi kuin... Magic Mike's Last Dance ja oletettavasti joku tekemättä jäänyt Step Up tai G.I. Joe.

Tatum toivoo yhä, että leffa tehdään. Hän tietää Hillin olevan samaa mieltä. Hän koettaa levittää ilmaan "hyvää jujua" (lumousta), jos asia vaikka lähtisi etenemään.

Molemmat Jump Street -leffat menestyivät hyvin, joten iso stuntti ei ole välttämätön. Men in Black -brändi sen sijaan kaipaa piristysruisketta, sillä vuonna 2019 valmistunut Men in Black: International floppasi.

Naisten tähdittämää 21 Jump Streetiä on lupailtu myös, mutta sekään ei ole edennyt.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vince Vaughn ja Jame... SANNI julkaisee kolm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova