Tuorein sisältö

Tuskassa metallimusiikin lisäksi myös ritualistista köysisidontaa ja koukkususpensionäytös - näytökset eivät sovi kaikkein herkimmille

12.06.2024 klo 00.06 | Luettu: 753 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuska-festivaali tarjoaa metallipäille totutusti muutakin kuin pelkkää musiikkiviihdettä.

Kattilahalliin sijoittuvassa Tuska Expossa pääsee tänä vuonna osaksi synkeää rinnakkaisulottuvuutta, Varjojen Tivolia. Oudot pakanalliset olennot viihdyttävät niin satunnaisia kävijöitä kuin tummanpuhuvasta mystiikasta kiinnostuneita. Paikan päällä voit pyöräyttää vaikkapa epäonnenpyörää tai saada luista ennustamisen tulkinnan. Valuuttana kelpaavat ainoastaan tivolin portinvartijan myöntämät riimukiekot.

Tuska Expon Body Art -alueen sideshow-ohjelma on kokonaisuudessaan valmis ja aikataulut on julkaistu. Perjantaina luvassa on ritualistista köysisidontaa ja lauantaina koukkususpensionäytöstä, jotka The Occult Therapy toteuttaa muiden tiimiläisten avustuksella. Lauantaina koetaan myös Brass Michelin _Bound in Motion_ ja sunnuntaina Mamia Companyn Leijuva Mummo. Klassisempaa sideshow-ohjelmaa Tuskan sunnuntaissa tarjoilee friikkisirkustaiteilija Nes Tiffany.

Tuska juhlitaan Helsingissä 28.6-30.6.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Paul Giamatti on Sta... Metallican Helsingin... >

Keskustelut (1 viestiä)

Lichi

Rekisteröitynyt 04.09.2011

12.06.2024 klo 10.52 2 tykkää tästä

Onko Tuskassa enää edes metallia, kun on siirrytty disco-linjalle tyyliin Pendelum.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova