Tuorein sisältö

Nyt saatavilla suoratoistopalveluissa - Into Himon ja Kauko Rakkauden muodostaman duon Suomen ensimmäinen 'homodiskoalbumi'

08.06.2024 klo 00.40 | Luettu: 435 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuonna 1999 perustetun vaihtoehtomusiikkiin keskittyneen Riemu-levymerkin koko katalogi julkaistaan kevään ja kesän aikana vihdoin myös striimauspalveluissa yhteistyössä osuuskunta Lilithin kanssa.

Riemun ensimmäisiin kiinnityksiin kuulunut Into Himon ja Kauko Rakkauden muodostama duo Sylvi lunasti levytyssopimuksen kappaleellaan Karhukerho.

Levy-yhtiön alkuvaiheen omaperäisen toimintalogiikan mukaisesti selvää hittibiisiä ei julkaistu singlenä, vaan se päätyi debyyttipitkäsoiton "Diskotikkari" piilobiisiksi - eikä edes levyn loppuun, vaan kappalejärjestystä sekoittaen raidaksi numero viisi...

Syksyllä 1999 albumia ennakoi radiosinglenä ja Santtu Valveen ohjaamana videona julkaistu Diskofiiver. Julkaisunsa jälkeen Sylvin Suomen ensimmäiseksi 'homodiskoalbumiksi' kutsuma ja ainoaksi jäänyt pitkäsoitto on tiettävästi soinut enemmän tamperelaisilla goottiklubeilla kuin perinteisissä diskoissa, mutta Karhukerho astuu ulos päivänvaloon vasta nyt digiuudelleenjulkaisun myötä!




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tätä Metallica-aihei... Muistatko kun suomal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova