Tuorein sisältö

Kun lammaspaimen Hugh Jackman murhataan, vain lampaat voivat ratkaista mysteerin

07.06.2024 klo 20.55 | Luettu: 1430 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Hugh Jackman on kiinnitetty elokuvaan Three Bags Full: A Sheep Detective Movie, joka perustuu Leonie Swannin romaaniin. Jackman näyttelee paimenta, joka rakastaa lampaitaan ja hyödyntää vain niiden villaa. Iltaisin mies tapaa lukea lampaille murhamysteereitä. Hän ei osaa arvata, että lampaat keskustelevat mysteereistä tuntien ajan jälkikäteen.

Kun paimen murhataan, lampaat päättävät selvittää syyllisen. Se ei ole yksinkertaista, sillä ne ensinnäkään eivät ymmärrä ihmisiä täydellisesti.

Leffassa nähdään oikeita näyttelijöitä ja oletettavasti realistisia animaatiolampaita. Päävastuussa on animaatio-ohjaaja Kyle Balda, jonka töitä ovat Lorax, Kätyrit 1 ja 2 ja Itse ilkimys 3.

Nicholas Braun (Succession) näyttelee paikallista kyttää, joka ei ole aiemmin ratkaissut näin vakavia tapauksia. Mukana ovat myös Nicholas Galitzine, Molly Gordon, Tosin Cole, Kobna Holdbrook-Smith, Conleth Hill, Mandeep Dhillon, Oscar-ehdokas Hong Chau (The Whale) ja kaksinkertainen Oscar-voittaja Emma Thompson. Jotkut heistä varmasti ovat lampaiden ääninäyttelijöitä.

Ensi-ilta on keväällä 2026.

Kuvassa on The Prestige.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näytelty Monster Hig... Palkkamurhaaja Dave ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova