Tuorein sisältö

Näytelty Monster High -elokuva tehdään viimein tositarkoituksella

07.06.2024 klo 19.55 | Luettu: 443 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Monster High on Barbien tyylinen muotinukkebrändi, joka keskittyy vanhojen kauhutarinoiden löyhään mukailuun. Päähenkilöt ovat hirviöiden kuten Draculan ja ihmissusien teini-ikäisiä tyttäriä, jotka ovat "pelottavan muotitietoisia".

Nuket tulivat myyntiin vuonna 2010. Isolle kankaalle pääsevä näytelty elokuva luvattiin jo silloin, mutta monet muutkaan tuohon aikaan julkistetut lelu- ja lautapelileffat eivät ole edenneet käytännössä.

Nyt eletään uutta aikaa, tai ainakin studiot olettavat niin, koska Barbie-leffasta tuli valtava hitti viime vuonna. Näytelty elokuva on jälleen kehitteillä. Tällä kertaa lelutalo Mattel aikoo tehdä yhteistyötä Universal Pictures -studion kanssa. Universal on "klassikkohirviöiden koti" eli se studio, joka teki Draculan, Frankensteinin ja Muumion jo 1930-luvulla.

Kuvassa on pari vuotta sitten tehty tv-elokuva, joka on saanut jatko-osan. Brändi todennäköisesti ansaitsee enemmän, sillä nukkejen keräilyversiot ovat yhtä himoittuja kuin muutkin kuuluisimman pään lelut. Takana on myös kirjoja, animaatioita ja muuta.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sweet Tooth 3-1: maa... Kun lammaspaimen Hug... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova