Tuorein sisältö

Uusi Nälkäpeli-romaani Sunrise on the Reaping kääntyy saman tien elokuvaksi

07.06.2024 klo 16.10 | Luettu: 650 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Suzanne Collinsin Nälkäpeli-romaaneihin perustuvat elokuvat tienasivat rutosti pätäkkää vuosina 2012-2015. Collins sai ensimmäisen esiosaromaanin ulos vuonna 2020. Siihen perustuva elokuva Nälkäpeli: balladi laululinnuista ja käärmeistä julkaistiin viime marraskuussa. Leffa täytti minimitavoitteensa taloudellisesti, mikä on eksoottinen saavutus nykyään.

Collins ei ole kirjoittanut eikä luvannut Balladille suoraa jatkoa. Joku leffa-alan pösö on maininnut vuosien varrella, että jatkoa voitaisiin ehkä silti tehdä, mutta ainakin esiosan ja osien 2-4 ohjaaja Francis Lawrence tahtoo pitäytyä Collinsin tuotannossa.

Sekin onnistuu. Collinsin seuraava romaani The Hunger Games: Sunrise on the Reaping julkaistaan maaliskuussa 2025. Elokuvaversio valmistuu jo marraskuussa 2026. Francis neuvottelee paluusta.

Myös Sunrise on the Reaping on esiosa. Se kertoo, kuinka Haymitch Abernathy voitti Nälkäpeli-kisan 24 vuotta ennen alkuperäisen romaanin tapahtumia. Alkuperäisessä tarinassa Haymitch on päähenkilön oppi-isä, jota näytteli elokuvissa Woody Harrelson.

Balladi laululinnuista ja käärmeistä meni 64 vuotta ajassa taakse kertoakseen, mitä diktatuurin tuleva presidentti puuhasteli nuorena miehenä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Apocalyptican uusi '... Sweet Tooth 3-1: maa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova