Tuorein sisältö

The Last of Us -tv-sarja etenee jopa 4. kaudelle keksimättä uutta tarinaa

06.06.2024 klo 21.05 | Luettu: 509 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vahvasti tarinavetoisia The Last of Us -pelejä on tehty kaksi. Niiden väliin jäi 7 vuotta. Nyt kun jatko-osasta on yli neljä vuotta, kolmas peli on yhä pitkälti huhujen asteella.

Viime vuonna alkanut tv-sarjaversio on käynyt läpi ensimmäisen pelin tarinan. Kuten on aiemminkin kerrottu, tv-sarjan tekijät eivät aio edetä pelien tarinaa pidemmälle. Tv-sarjaa on kuitenkin jäljellä niin paljon, että teoriassa kolmas peli saattaa valmistua ajoissa sen kannalta.

Tv-sarjan 2. kausi valmistuu ensi vuonna. Se koostuu 7 jaksosta, joten se on kaksi jaksoa edellistä lyhyempi, mutta yksi jaksoista tulee olemaan pitkä. Kausi ei yritä käydä läpi puoliakaan jäljelläolevasta tarinasta. Kolmas kausi tulee olemaan "merkittävästi laajempi" ja neljäs kausi on todennäköinen.

On siis mahdollista, että tv-sarja vie tämänhetkisen tarinan päätökseen vasta vuonna 2029 tai myöhemmin. Siinä vaiheessa pelitiimi ehkä kehtaa jakaa tietoja tv-tiimille, jos kolmatta peliä ei ole jo julkaistu? Mutta: mitään kolmanteen peliin liittyvää ei ole luvattu. Tarina on ehyt ilman sitäkin.

Tv-sarjan tekijät etsivät luontevia paikkoja tauoille, joten 2. kausi päätettiin jättää 7 jaksoon. Vaikkei tarinalle keksitä jatkoa, tv-sarja laajentaa valikoituja kuvioita, mistä hyvä esimerkki on 1. kauden kiitelty Bill ja Frank -jakso.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kolmas Angry Birds -... Legendaarinen MC5 ju... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova