Tuorein sisältö

Erinille Nylon Beatin paluu ei ole kesän ainoa suuri uutinen: 'Tämän hienompaa kunnianosoitusta ei laulunkirjoittaja voi saada'

06.06.2024 klo 00.05 | Luettu: 740 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Erin Anttila tekee ainutkertaisen paluun Nylon Beatin kanssa lavalle.

Erinin kesään osuu myös toinen todellinen huippuhetki, jota voi sitten mummona muistella.

"Tämän hienompaa kunnianosoitusta ei laulunkirjoittaja voi saada! Älä tule hyvä tyttö -näytelmä, jonka lapset ovat itse yhdessä ohjaajien kanssa rakentaneet ja käsikirjoittaneet. Teatterikoululaiset ovat käyttäneet inspiraation lähteenä mun lauluja".

Erin ei ole mukana työstämässä näytelmää, mutta Erin sai kunnian vierailla projektin harjoituksissa:

"Kävin treeneissä vierailemassa ja odotukset nähdä lopullinen versio on korkealla! Niin liikuttavia esityksiä ja vahvoja persoonia luvassa. Kesälomasuositus kaikille! Varsinkin lasten kanssa on hauska mennä katsomaan teatteria, jossa näyttelee muita lapsia ja nuoria. Paikkanakin mitä ihanin Tervasaari. Ensi-ilta 8.6 ja esityksiä vain noin viikon ajan, joten kannattaa heti varata kalenterista päivä, Liput Tiketistä".


Alla lisää tietoa itse projektista:
"Näytelmän käsikirjoitus on ideoitu yhdessä Helsingin teatterikoulun ja Pohjois-Helsingin bändikoulun lapsista ja nuorista koostuvan työryhmän kanssa rooleja rakentaen, laulaen ja improvisoiden, sekä hienosta musiikista inspiroituen. Musiikkina käytetäänkin Itä-Helsingin oman tyttären, Erinin kappaleita. Näytelmä on Helsingin teatterikoulun ja Pohjois-Helsingin bändikoulun yhteistuotanto, joka esitetään Helsingin kesäteatterissa Tervasaaressa kesällä 2024"




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Deep Purplelta näyte... Tärkeää infoa Kesära... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova