Tuorein sisältö

Oona Tolppanen paljastaa, mikä on ollut yleisin kysymys liittyen Erikoisjoukot-ohjelmaan

05.06.2024 klo 00.06 | Luettu: 683 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Erikoisjoukot-ohjelman ratkaisu nähtiin jo viime viikolla.

Eilen tiistaina kauden viimeisessä jaksossa kaikki kilpailijat kokoontuivat pelipaikalle vielä kerran muistelemaan tapahtumarikasta matkaa.

Koulutuksen onnistuneesti suorittanut Oona Tolppanen on kommentoinut viimeisen jakson aiheuttamia tunnelmia somessa:

"Oli mahtava päästä tapaamaan kaikki kokelaat ja jutella kouluttajien kanssa mukavissa merkeissä. Yleisin kysymys Erikoisjoukoista on ollut: ”Oliko kouluttajat oikeasti niin kovia ja kauheita kokoajan?” Niin paineistaminen oli iso osa koulutusta ja myös sillä haetaan sitä, että kuka kykenee toimimaan jatkuvassa paineessa ja stressissä. Mitään kommentteja en ottanut henkilökohtaisesti ja tiesin jo lähtiessä, että jos leikkiin lähtee on leikki kestettävä ja olen tuolla vapaaehtoisesti. Kukaan muu ei pakottanut mua tohon, kun mä itse. Ja vastauksena kysymykseen, niin eivät ole samanlaisia siviilissä, mutta täytyy sanoa että upeasti kantavat myös ton roolin!

Hienointa tossa matkassa sen lisäksi, että pääsin kokemaan aivan mega juttuja oli vaan noi ihmiset ympärillä ???????? viimeinen jakso on tosi tiivis, ja moni hauska juttu jäikin pois, koska ei vaan kaikki voi mahtua jaksoihin! Mutta vähän näette kouluttajia erilaisessa ”roolissa"
.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Speed Metal Partyn n... Kesällä Suomessakin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova