Tuorein sisältö

Emma Stone ja Yorgos Lanthimos outoilevat taas, nyt Jesse Plemonsin kanssa: Kinds of Kindness -traileri

01.06.2024 klo 16.00 | Luettu: 646 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Emma Stone ja ohjaaja Yorgos Lanthimos ovat tehneet yhdessä elokuvat The Favourite ja Poor Things sekä lyhytelokuvan nimeltä Vlihi. Poor Things toi Stonelle Oscarin ja molemmille elokuville ropisi läjäpäin ehdokkuuksia. Poor Things oli jälkituotannossa, kun he filmasivat kolmannen yhteisen elokuvansa.

Työnimi oli And. Lopullinen nimi on Kinds of Kindness. Kyseessä on musta komedia ja episodielokuva, jonka jokaisessa osiossa Stone ja kumppanit näyttelevät eri hahmoja. Mukana ovat mm. Willem Dafoe ja Margaret Qualley, jotka esiintyivät myös Poor Thingsissä. Pisimmän korren on vetänyt tällä kertaa Jesse Plemons, joka palkittiin parhaana miesnäyttelijänä Cannesin elokuvajuhlilla tämän teoksen johdosta.

Osiot liittyvät löyhästi toisiinsa. Yhdessä mies yrittää ottaa vastuuta kohtalostaan päästyään eroon pomostaan. Toisessa mies epäilee kadonnutta ja nyt kotiin palannutta vaimoaan huijariksi. Kolmannessa kultin jäsenen on etsittävä henkilö, joka kykenee herättämään kuolleet henkiin. Toisin sanoen juoni avautuu vain katsomalla. Suomen ensi-ilta on 7. heinäkuuta.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< No Spartahan tämä on... PMMP-keikkaa katselu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova