Tuorein sisältö

No Spartahan tämä on: Zack Snyder on palaamassa 300-leffan tv-sarjaversion ohjaajaksi

01.06.2024 klo 14.00 | Luettu: 546 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


300 on alunperin Frank Millerin sarjakuva, jossa 300 spartalaista taistelee sinnikkäästi Persian valtavaa armeijaa vastaan maasto-olosuhteita hyödyntäen. Ohjaaja Zack Snyder löi itsensä läpi vahvasti tyylitellyllä elokuvaversiolla. Kohtalaisesti menestyi myös yhtäaikainen jatko- ja esiosa 300: Rise of an Empire. Snyder ei ohjannut sitä, mutta hän oli mukana kirjoittajana ja tuottajana.

Kehitteillä on nyt tv-sarja, joka toimii esiosana elokuville. Suunnitelma on varhaisessa vaiheessa ja neuvottelut ovat kesken, mutta Snyderin on määrä ohjata ja tuottaa. Myös muut elokuvan tuottajat kuten Snyderin puoliso Deborah Snyder ovat palaamassa.

Sarjaa kehittelee Warner Bros. Television. Se ei tarkoita automaattisesti sitä, että sarja tehdään Warnerin Max-palvelua varten, sillä Warnerin sarjoja esittävät monet palvelut.

Tällä viikolla uutisoitiin myös, että (vahvasti tyylitellyistä) Sherlock Holmes -leffoista vastannut Guy Ritchie ohjaa tv-sarjan nuoresta Sherlockista. Kyseinen sarja ei virallisesti kytkeydy Ritchien aiempiin leffoihin, mutta karkeasti sanoen tällaiset kierrätykset ovat yleistymässä. Ritchie on jo ohjannut jaksoja The Gentlemen -elokuvansa tv-jatko-osaan.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Captain America 4 on... Emma Stone ja Yorgos... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova