Tuorein sisältö

Netflix-scifi 3 Body Problem on kolmen kauden mittainen kokonaisuus, vahvistavat tekijät

01.06.2024 klo 11.40 | Luettu: 600 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Liu Cixin'in romaaneihin perustuva scifisarja 3 Body Problem jatkuu, kuten keväällä kerrottiin. Alkuperäinen julkistus herätti hämmennystä. Tiedossa on "täysin uusia jaksoja", jotka "vievät tarinan sen eeppiseen päätökseen". Mitä se tarkoittaa? Ehkä paria uutta jaksoa, jotka paketoivat tarinan hätäisesti? Moni scifisarja on päättynyt siihen tyyliin, ja monien lopetettujen sarjojen fanit toivovat saavansa edes jotakin sellaista.

Sarjan luojat David Benioff, D.B. Weiss ja Alexander Woo ovat tarkentaneet tilannetta. Tiedossa on vielä kaksi tuotantokautta. Jaksomäärästä ei ole puhetta, mutta tiimi ehtii käydä romaanien tarinan läpi siten kuin he tahtovatkin.

1. kaudelle tungettiin monia asioita, joita tekijät rakastavat, mutta 2. kausi sisältää suurimman osan syistä, joiden vuoksi sarjaa lähdettiin tekemään. Ja toisaalta tavoitteena oli päästä 3. romaanin viimeiselle sivulle saakka, joten ilmeisesti koko "villi ja yhä villimmäksi muuttuva" tarina on tarkoitus katsoa.

Aiheena on avaruusolentojen hyökkäys, josta kuullaan monia sukupolvia ennen kuin örkit Maahan ehtivät. 1. kausi sai pääasiassa kiitosta. (Allekirjoittanut julisti sen vuoden 2024 todennäköisesti suurimmaksi pettymykseksi.)

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amerikan kovimmat ke... Captain America 4 on... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova