Tuorein sisältö

Transformers ja G.I. Joe kohtaavat: rekka-auto Chris Hemsworth neuvottelee roolista

31.05.2024 klo 23.55 | Luettu: 563 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Muotoa muuttavat Transformers-robotit ja G.I. Joe -sotilaat ovat Hasbron leluja, joten hahmot ovat kohdanneet mm. sarjakuvissa. Elokuva Transformers: Rise of the Beasts vihjasi lopussa, että brändit yhdistyvät myös isolla kankaalla. Yhteinen näytelty leffa virallistettiin aiemmin tänä keväänä.

Chris Hemsworth on ensimmäinen roolista neuvotteleva näyttelijä. Hänellä on jo jalka oven välissä, sillä hän on nuoren Optimus Primen eli rekka-automiehen ääninäyttelijä syksyllä valmistuvassa Transformers One -animaatiossa. Fanit rakastavat Peter Cullenin vanhaa Optimus Primeä, jota kuultiin myös Rise of the Beastsissa, joten todennäköisesti Hemsworth aikoo näyttää naamaansa uudessa roolissa.

G.I. Joe -roolit sopisivat Hemsworthille kuin nenä päähän: hän voi tehdä samaa kuin Extraction-elokuvissa mutta ehkä Thor-huumorilla pehmennettynä. Furiosa: A Mad Max Sagassa hän irrotteli pahalta lelu-ukolta näyttävänä roistona, joten sekin onnistuisi.

Rise of the Beasts ja edellinen G.I. Joe -elokuva Snake Eyes: G.I. Joe Origins floppasivat, mutta se ei ole erityisen sarkastinen lausunto, että yhdessä hahmot voivat pärjätä. MonsterVerse-jatkumo koki yhden flopin ennen kuin Godzillan ja King Kongin yhteiset elokuvat pelastivat sen.

Kuvassa on Extraction 2.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maailmankuulu saippu... Pulmuset-sarjan täht... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova