Tuorein sisältö

Eve Suosikin julisteessa

31.05.2024 klo 10.40 | Luettu: 878 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Porirockin tunnetuimpiin nimiin lukeutuvan Even uusi single vie kasaritunnelmiin.

40-vuotisjuhlavuottaan viettävä Eve julkaisi tänään Porirockin suuren juhlavuoden kunniaksi kasariestetiikkaa tulvivan Suosikin julisteessa -singlen. Uutuuskappaleen soundeissa voi kuulla tuttuja kaikuja niin 80-luvun Evestä, Dingosta kuin pelikonsoleiden äänimaailmastakin. Myös teksti johdattaa kuulijansa kasarimuistoihin, joissa Rock Me Amadeus, Forever Young ja Viidestoista yö soivat nuoruusvuosien soundtrackinä.

Suosikin julisteessa -kappaleen on Even lisäksi kirjoittanut Sami Hyde, Osku Ketola, Altti Papinsaari ja Samuli Turunen.

"Palasin viime vuonna soolourani pariin pitkän tauon jälkeen julkaisemalla nipun uutuusbiisejä. Oli hetkeksi hauska heittäytyä uran alkuaikojen soundien ja tunnelmien pariin ja tehdä tälläinen kesäkasaribiisi".

Suosikin julisteessa -biisi sai inspiraation Porirockin meneillään olevasta juhlavuodesta. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 40-vuotta niin Dingon esikoisalbumista, Mamban perustamisesta, Yö-yhtyeen Joutsenlaulu-kappaleen julkaisemisesta kuin Even soolouran aloittamisestakin. Juhlavuotta vietetään myös ainutlaatuisella Porilaisten Suosikit –konserttitapahtumalla Porin Enersense Areenalla lauantaina 30.11.2024. Porilaisten Suosikit -konsertti tuo samalle lavalle porirock-järkäleet Dingon, Yön, Mamban ja Even.

Dingo yhtyeen alkuperäisessä kokoonpanossa uransa aloittaneen Even sooloura käynnistyi vuonna 1984, kultaa myynyt "Eve"-albumi ilmestyi vuonna 1985. Miehen toistaiseksi viimeinen "Kuun poika" -albumi ilmestyi vuonna 1995.

Eve katkaisi pitkän musiikinjulkaisutaukonsa vuonna 2023, jonka jälkeen on julkaistu jo kuusi uutta kappaletta.





(Video Ville Juurikkala)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Jotain maagista, ni... Viikate julkaisi kai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova