Tuorein sisältö

Nicholas Galitzine on He-Man, universumin voimakkain poju

29.05.2024 klo 21.35 | Luettu: 825 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Nicholas Galitzine tulkitsee universumin voimakkainta miestä He-Mania uudessa, näytellyssä Masters of the Universe -elokuvassa, joka valmistuu kesällä 2026. Se on ihme, jos tämä suunnitelma pitää, sillä tätä leffaa on kehitelty pieni ikuisuus, mutta tällä hetkellä kurssi on vakaa. Netflix hylkäsi leffan, kuten puoli Hollywoodia ehti tehdä ensin, mutta sitten Amazon tarttui tilaisuuteen, joten nyt elokuva on taas pääsemässä isolle kankaalle saakka.

29-vuotias Galitzine on tuttu mm. elokuvista Bottoms, The Idea of You ja Red, White & Royal Blue (kuvassa). Ohjauksesta vastaa Travis Knight, jonka töitä ovat Bumblebee ja Kubo ja samuraiseikkailu.

Tarina pistetään osittain remonttiin, kuten kaikki aiemmatkin versiot ovat tehneet. Tällä kertaa nuori prinssi Adam haaksirikkoutuu avaruusaluksella Maahan kuin Teräsmies ja hukkaa voimamiekkansa. Aikuisena hän palaa kotiin scifiä ja fantasiaa tursuavaan Eterniaan, jossa hänen on ryhdyttävä He-Maniksi ja haastettava katala sotaherra Skeletor.

Alkuperäisten He-Man-fanien keski-iän kriisin on tarkoitus olla sen verran hyvin hallinnassa, etteivät muutokset purista vannetta pään ympärillä. Lelukeräilijä ja He-Man-auktoriteetti Pixel Dan ilmaisi asian siten, ettei hänkään ole mielissään juonikuvauksesta (maapallo on tarpeeton elementti), mutta se on kaikkien aiheen fanien etu, jos uusi leffa on hitti. Allekirjoittanut on fiksoitunut ajatukseen John Cenasta lempeän isällisenä He-Manina, mutta se oli kaukaa haettu toive. Rooliin on aiemminkin yritetty kiinnittää muikisteleva teini.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tom Bombadil eli Kes... Tässä on Warner Musi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova