Tuorein sisältö

Frank Grillo näyttelee Peacemakerin uhrin sukulaista

13.05.2024 klo 15.30 | Luettu: 602 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Frank Grillo on liittynyt Peacemaker-sarjan 2. kaudelle, jota kuvataan parhaillaan. Grillo muistetaan mm. Puhdistuksen yö (The Purge) ja Captain America -elokuvista.

Ja nyt tilanne menee mutkikkaaksi. Grillon hahmon nimi on Rick Flag Sr. Hahmo on ammattisotilas ja taitava johtaja poikansa tavoin. Sarjan luoja James Gunn on sanaillut, että Rickillä ja Peacemakerilla on kesken jääneitä bisneksiä, mikä melko varmasti viittaa siihen, että Peacemaker tappoi Rick juniorin elokuvassa The Suicide Squad.

The Suicide Squad ja Peacemakerin 1. kausi sijoittuvat Man of Steel -elokuvan aloittamaan jatkumoon. Ensi vuonna Superman-elokuva aloittaa uuden jatkumon, josta on päävastuussa Gunn. Gunnin visio on monilta osin mysteeri. Osa vanhoista näyttelijöistä jatkaa, mutta useimmat ovat uusia.

Yksi yksityiskohta on se, että kun Gunn jatkossa palkkaa näyttelijän, saman näyttelijän on tarkoitus toimia myös hahmonsa äänenä animaatioissa. Grillo palkattiin jo aiemmin Rick senioriksi animaatiosarjaan Creature Commandos, joka alkaa tänä syksynä ja toimii Gunnin mukaan "aperitiivina" uudelle jatkumolle.

Toisin sanoen Man of Steel vaikuttaa johtavan Peacemakeriin, joka vaikuttaa johtavan Creature Commandosiin, joka vaikuttaa johtavan Supermaniin, mutta Man of Steel ja Superman esittelevät eri Teräsmiehet.

Kuvassa on Grillon The Purge: Election Year.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sigourney Weaver sil... Seuraava Godzilla ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova