Tuorein sisältö

Margot Robbie sittenkin harkitsee soturienkeli Avengelynen roolia

01.05.2024 klo 00.45 | Luettu: 714 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Avengelyne on sarjakuvasankari, jonka on luonut Rob Liefeld (Deadpool, Youngblood). Vähäpukeinen soturienkeli on karkotettu Taivaasta, mutta hän etsii sovitusta, joten hän jatkaa taistelua demoneja vastaan ihmiskunnan puolesta.

Elokuvaversio oli kehitteillä 10 vuotta sitten, mutta projekti kariutui. Noin kuukausi sitten paljastui, että leffaa kehittelee nyt uusi tiimi: Olivia Wilde (Booksmart, Don't Worry Darling) ohjaa ja Margot Robbie firmoineen tuottaa. Tuolloin väitettiin, ettei kumpikaan näyttelijänä parhaiten tunnettu leidi aio vilauttaa leffassa naamaansa.

Tuoreen tiedon mukaan Robbie sittenkin harkitsee pääosan näyttelemistä. Tiimi neuvottelee Warner Bros. -studion kanssa. Sopimukset on osittain jo solmittu, mutta väitetysti Robbie odottaa Tony McNamaran (Poor Things, The Favourite) käsikirjoitusta, ennen kuin hän tekee lopullisen päätöksensä.

Leffa luultavasti tehdään joka tapauksessa, mutta Robbiesta mikä tahansa yhteistyökumppani olisi mielissään eritoten Barbien menestyksen jälkeen.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Britain's Got Talent... Tuskassakin vieraill... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova