Maija Vilkkumaa kokeilee rokkikokkina
Helsingissä ravintola Ilveksen Rokkimenut jatkuvat - Jyrki 69:n vampyyri-menun jälkeen on luvassa Maija Vilkkumaan suunnittelema ateriakokonaisuus. Juuri uuden Superpallo -albumin julkaissut artisti on Ilveksen vakiokasvoja, ja nähdäänpä Maija myös ensi viikon perjantaina ja lauantaina kahdella keikalla seinän takana Tavastialla.
- Mä olen ihan pannacottafani! Voisin syödä sitä aamusta iltaan. Se oli pakko ottaa menuun, muuten mä olisin pettänyt pannacottan.
- Jos olisin Pelkokertoimessa, ainoa, mitä en söisi, olisivat hyönteiset. Voisin myös kuvitella syöväni aivoja tai selkäydintä. Olen jo syönyt pässinkiveksiä ja kilpikonnaa – valitettavasti. Tunnen itseni siitä hyvästä valtavan pahaksi ihmiseksi, toteaa Maija.
Alkuruoka:
Kepeä Syntymä 6,20e
Vuohenjuustosalaattia, hunajabalsamicoa ja pinjansiemeniä
Pääruoka:
Leveä Elämä 19,50e
Grillattua karitsan karetta, juurespyreetä, kasvispaistosta ja yrttivoita
Jälkiruoka:
Lempeä Kuolema 5,90e
Pannacotta ja valkoviinissä keitetyt mausteiset päärynät.
Vaniljaisen pannacottan kanssa maistuu kahvi.
Koko menu 29,40e
- Mä olen ihan pannacottafani! Voisin syödä sitä aamusta iltaan. Se oli pakko ottaa menuun, muuten mä olisin pettänyt pannacottan.
- Jos olisin Pelkokertoimessa, ainoa, mitä en söisi, olisivat hyönteiset. Voisin myös kuvitella syöväni aivoja tai selkäydintä. Olen jo syönyt pässinkiveksiä ja kilpikonnaa – valitettavasti. Tunnen itseni siitä hyvästä valtavan pahaksi ihmiseksi, toteaa Maija.
Alkuruoka:
Kepeä Syntymä 6,20e
Vuohenjuustosalaattia, hunajabalsamicoa ja pinjansiemeniä
Pääruoka:
Leveä Elämä 19,50e
Grillattua karitsan karetta, juurespyreetä, kasvispaistosta ja yrttivoita
Jälkiruoka:
Lempeä Kuolema 5,90e
Pannacotta ja valkoviinissä keitetyt mausteiset päärynät.
Vaniljaisen pannacottan kanssa maistuu kahvi.
Koko menu 29,40e
Keskustelut (0 viestiä)
Kirjoita kommentti