Tuorein sisältö

Mikko Leppilammen 'oma Wallander' - Hautalehto: Kylmä syli joulukuussa C Morella

17.11.2021 klo 16.22 | Luettu: 1497 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

C Moren alkuperäissarja Hautalehto: Kylmä syli on kotimainen kahdeksanosainen rikossarja, jonka pääosassa Antti Hautalehtona nähdään ensimmäisen sarjapääosansa tekevä Mikko Leppilampi.

Kylmä syli kertoo nuorten miesten hukkumistapauksista, jotka saavat rikoskomisario Hautalehdon piinaavan epätietoisuuden valtaan. Sarja perustuu kirjailija Christian Rönnbackan Antti Hautalehto -dekkarisarjan neljänteen osaan.

Porvoonjokeen hukkuneiden nuorten miesten tapauksia tutkitaan epätietoisuuden vallassa. Sarjan edetessä ja tiivistyessä luottamus omiin poliisikollegoihin on koetuksella ja salaisuus luo varjon jopa lähimpien ystävien ylle.

Sarjan muissa rooleissa nähdään mm. Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Iikka Forss, Teijo Eloranta, Marja Salo, Inka Kallén, Konsta Laakso ja Pihla Maalismaa. Kahdeksanosaisen rikossarjan on käsikirjoittanut Veli-Pekka Hänninen ja ohjannut Jussi-palkittu Petri Kotwica.

"Olen ihan aidosti koko urani haaveillut saavani mahdollisuuden tehdä kantavan roolin nimenomaan johonkin hyvään kirjasarjaan perustuvassa laadukkaassa rikossarjassa. Olen puhunut puolitosissani ’omasta Wallanderista’. Hautalehdon rooli on vilpittömästi unelmieni täyttymys. Erityisesti pidän tarinan, tapahtumapaikkojen ja henkilöhahmojen samaistuttavuudesta ja uskottavuudesta. Pieni paikkakunta ja sen nopeasti tutustuttavat kadut, kujat ja kuppilat, elämänmakuinen poliisilaitosmaailma ja yhden ihmishengen aito arvo takaavat sen, että katsoja pysyy sarjan otteessa aivan kuten lukijatkin kirjan mukana. Itse ajattelen, että vähempi mutta syvempi on enempi. Kylmä syli on juuri sitä", kertoo pääosaa esittävä Mikko Leppilampi.

Hautalehto: Kylmä syli -rikossarja C More -suoratoistopalvelussa torstaisin 9.12. alkaen. Sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa ensimmäisellä viikolla ja sen jälkeen jakso viikossa. Jaksoja on yhteensä kahdeksan. Hautalehto: Kylmä syli nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilla.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Big Mouth 5, jaksot ... Pixarin punastuttava... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova