Madventures Suomessa maistellaan tulevaisuuden herkkuja: 'Herranjumala, tää on hyvää'
Madventures Suomessa maistetaan jotain hyvin erikoista.
Riku Rantala ja Tunna Milonoff ovat maistaneet jos jonkinlaisa "herkkuja" mutta nyt maistettavana on herkkuja tulevaisuudesta.
Kyseessä on ekologisesti kestävää tulevaisuuden ruokaa, jolla on minimaalinen hiilijalanjälki.
Biotekniikan tohtori Lauri Reuter kertoo, että tulevaisuudessa saatamme syödä pihvejä, jotka eivät ole täysin kasvipohjaisia, mutta joiden valmistuksessa ei ole käytetty oikeita eläimiä. Maut ja ravinteet valmistetaan biotekniikan avulla.
Mikä oli ennen kasvistuote ja eläintuote, se aukko menee umpeen.
Tunna pääsee maistamaan Beyond Meat -pihviä, johon tulevaisuudessa ollaan lisäämässä myös bioteknisesti valmistettua verta.
Tarjolla on myös sähköproteiinista valmistettuja lettuja!
Mikä oudointa, Tunna pitää tulevaisuuden sapuskoista:
"Herranjumala, tää on hyvää!"
Madventures Suomi tiistaisin Nelosella.
Riku Rantala ja Tunna Milonoff ovat maistaneet jos jonkinlaisa "herkkuja" mutta nyt maistettavana on herkkuja tulevaisuudesta.
Kyseessä on ekologisesti kestävää tulevaisuuden ruokaa, jolla on minimaalinen hiilijalanjälki.
Biotekniikan tohtori Lauri Reuter kertoo, että tulevaisuudessa saatamme syödä pihvejä, jotka eivät ole täysin kasvipohjaisia, mutta joiden valmistuksessa ei ole käytetty oikeita eläimiä. Maut ja ravinteet valmistetaan biotekniikan avulla.
Mikä oli ennen kasvistuote ja eläintuote, se aukko menee umpeen.
Tunna pääsee maistamaan Beyond Meat -pihviä, johon tulevaisuudessa ollaan lisäämässä myös bioteknisesti valmistettua verta.
Tarjolla on myös sähköproteiinista valmistettuja lettuja!
Mikä oudointa, Tunna pitää tulevaisuuden sapuskoista:
"Herranjumala, tää on hyvää!"
Madventures Suomi tiistaisin Nelosella.
Keskustelut (0 viestiä)
Kirjoita kommentti