Sex Education 2-4: pannako vai eikö panna
Kausi 2 - Jakso 4
Jos tähtäät käsikirjoittajaksi tai säveltäjäksi, mieti tarkkaan, kykenetkö tähän:
Näytelmä Romeo & Julia kertoo teinien himoista, mutta teininäyttelijällä on seksiongelma... Tsäbädäbä, pom pom! Hän ei nimittäin tiedä, harrastaisiko hän seksiä – mutta voi ihmettä, seksiterapeutti joutui tuomaan taaperon tapaamiseen ja taapero katoaa ja terapeutti on myöhässä toisesta tapaamisesta... Tsäbädäbä, pom pom! Taapero löytyy heti ja terapeutti ehtii tapaamiseen – mutta tapaileeko hän oikeaa tyttöä? Pim pom präks.
Lopussa selvennetään, mikä idea muutamassa pätkässä oli olevinaan. Shakespeare-tyttö saa kuulla toiselta terapeutilta, että hän saattaa olla aseksuaali, joten teiniterapeutti Otisin ja terapeuttiäidin konflikti eteni kukonaskeleen. Toisen teinin Shakespeare-pulma ei vaikuttanut liittyvän seksiin, mutta lopussa hän tekee avunantosopimuksen lemmenneuvoja kaipaavan nörtin kanssa, mikä on luultavasti viittaus näytelmätyyppiseen klassikkoon, eli sarja perustelee kaavamaisuuden itsetietoisuudella, ehkä.
Sirpaleinen saippuaooppera ei ole kehnoa tyylilajissaan, mutta saippua tarvitsee arvostelua kuin euron hampurilaiset ravintolakriitikkoa. Se, että 22-vuotiaan näköinen teiniterapeutti on vähällä harrastaa seksiä, olisi kiistattomammin tarina esimerkiksi jos hän olisi 22-vuotias terapeutti(opiskelija). 16-vuotiaiden seksiklinikkapuoli on typistetty minimiin, eikä Otis tee mitään muutakaan "todellisen rakkautensa" Maeven kanssa, joten kolmiodraama ei toimi. Homojen triangeli on sähköisempi, vaikka fransmanni on väkisin mukaan ängetty kolmas pyörä.
Keskiarvo 12 jakson jälkeen:
< Jakso 2-3 --- Jakso 2-5 >
Katsottu: Netflix
Keskustelut (1 viestiä)
06.02.2020 klo 18.32 1
Kirjoita kommentti