Riku Rantala ja Tunna Milanoff käyvät läpi yrjöttävimmät safkat - Mad Cook Show Nelosella
Madventures-miehet Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff tuovat ruutuun täysin uudistuneen ja uudenlaisen Mad Cook Show'n huhtikuussa Nelosella.
Mad Cook Show on ruoka-aiheinen viihdeohjelma, joka kutsuu Suomen kiinnostavimmat vieraat pöytäänsä syömään, juomaan ja keskustelemaan – Madventuresin taatulla twistillä. Tunnin mittainen Mad Cook Show on hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow. Yksinkertaisesti kaikki, mitä sinun tulee tietää ruoasta.
"Syöminen on yksi harvoista asioista, joita teemme joka ikinen päivä koko elämämme ajan. Silti tiedämme hämmentävän vähän siitä, mitä ahnaasta kurkusta alas nielemme tai millainen rooli ruualla on maapallon tilaan, kulttuureihin, kriiseihin tai sotiin", huomauttaa Riku Rantala.
Mad Cook Show'n jaksoissa esitellään yrjöttävimmät safkat, hifeimmät ruokavaliot, nopeimmat pikaruoat, himotuimmat haute cuisinet, törkeimmät roskaruoat, luomuimmat luomut tai älykkäimmät superfoodit.
"Olemme sitä, mitä syömme, sanonta kuuluu, mutta miksi sonnin siitin on toisille herkku ja toisille kauhistus? Miksi itikkain imailua katsotaan meillä kieroon, mutta samaan aikaan poro on parasta? Miksi pitäisi ymmärtää, saatikka sitten kokeilla sitä, mikä jossain huitsin nevadassa erilaisten olosuhteiden ja uskomusten vuoksi käsitetään ravinnoksi? Onko syöminen parasta kulttuurivaihtoa”, Tunna Milonoff kysyy.
Arman Alizad on yksi ohjelman vieraista. Alizad päivitti juuri somessa tunnelmia kuvauksista, "nyt voin ekaa kertaa sanoa syöneeni ihmistä".
Mad Cook Show on ruoka-aiheinen viihdeohjelma, joka kutsuu Suomen kiinnostavimmat vieraat pöytäänsä syömään, juomaan ja keskustelemaan – Madventuresin taatulla twistillä. Tunnin mittainen Mad Cook Show on hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow. Yksinkertaisesti kaikki, mitä sinun tulee tietää ruoasta.
"Syöminen on yksi harvoista asioista, joita teemme joka ikinen päivä koko elämämme ajan. Silti tiedämme hämmentävän vähän siitä, mitä ahnaasta kurkusta alas nielemme tai millainen rooli ruualla on maapallon tilaan, kulttuureihin, kriiseihin tai sotiin", huomauttaa Riku Rantala.
Mad Cook Show'n jaksoissa esitellään yrjöttävimmät safkat, hifeimmät ruokavaliot, nopeimmat pikaruoat, himotuimmat haute cuisinet, törkeimmät roskaruoat, luomuimmat luomut tai älykkäimmät superfoodit.
"Olemme sitä, mitä syömme, sanonta kuuluu, mutta miksi sonnin siitin on toisille herkku ja toisille kauhistus? Miksi itikkain imailua katsotaan meillä kieroon, mutta samaan aikaan poro on parasta? Miksi pitäisi ymmärtää, saatikka sitten kokeilla sitä, mikä jossain huitsin nevadassa erilaisten olosuhteiden ja uskomusten vuoksi käsitetään ravinnoksi? Onko syöminen parasta kulttuurivaihtoa”, Tunna Milonoff kysyy.
Arman Alizad on yksi ohjelman vieraista. Alizad päivitti juuri somessa tunnelmia kuvauksista, "nyt voin ekaa kertaa sanoa syöneeni ihmistä".
Keskustelut (10 viestiä)
25.03.2017 klo 04.01 6
25.03.2017 klo 06.47
Eikö ilman julkkiskatalogia voi vetää enää omaa ohjelmaa?
Ajattele tuottajan näkökulmasta: Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff kokkausohjelma. Lisätään vielä muutama julkis ohjelmaan, niin saadaan taviksetkin television ääreen.
25.03.2017 klo 09.59 5
Rekisteröitynyt 29.05.2007
25.03.2017 klo 10.26 11
Samalla pilvipää Milonoff myötäilee vieressä ja toteaa kuinka afrikassa ollessa, se avonuotiossa käristetty hiiri oli paljon maukkaampaa kuin jokin suomalainen mämmi.
25.03.2017 klo 13.59 2
En varmaan kovin pieleen arvaa, jos Rantala taas vähän muistaa solvata "valkoisia länkkäreitä" meidän ruokailutottumuksista ja ruuan tehotuotannosta, samalla kun muualla mailmassa nähdään nälkää.
Samalla pilvipää Milonoff myötäilee vieressä ja toteaa kuinka afrikassa ollessa, se avonuotiossa käristetty hiiri oli paljon maukkaampaa kuin jokin suomalainen mämmi.
Älä pelkää cs-bot, etköhän sinä saa jatkossakin syödä niitä epäeettisiä roskaruokia, vaikka niitä telkkarissa vähän dissataankin. Millaisilla argumenteilla puolustat tehotuotantoa?
Rekisteröitynyt 29.05.2007
25.03.2017 klo 15.21 3
Älä pelkää cs-bot, etköhän sinä saa jatkossakin syödä niitä epäeettisiä roskaruokia, vaikka niitä telkkarissa vähän dissataankin. Millaisilla argumenteilla puolustat tehotuotantoa?
Huh hyvä, pelkäsinkin jo etten saa lähitulevaisuudessa enää BK:sta hampurilaista tuplapihvillä ja kananugetteja siihen päälle.
En näe tarpeelliseksi puolustaa sen suuremmin tehotuotantoa, koska onhan se nyt melko epäeettistä loppujenlopuksi. Hienoahan se olisi, jos kaikki söisivät vain kasvipohjaista ruokaa, kaikki mailman eläimet voisivat elää vapaana ja rintarinnan ihmisten kanssa. Käytännössä tämä tapahtuu vain anarkomarkojen märissä päiväunissa. Minun tekosyyni puhdas laiskuus ja helppous.
Se mikä Rantalan ja Milonoffin puheissa pistää korvaan, on se että ikäänkuin suomalaisilla olisi koko mailman taakka harteillaan mailman pelastamisessa, on se sitten ruuantuotannon taikka ihmisten suhteen. Viimeisen vuoden aikana Rantalalla varsinkin lähtenyt mopo keulimaan vähän turhankin rankasti tuon hippeilyn kanssa.
25.03.2017 klo 23.40
Älä pelkää cs-bot, etköhän sinä saa jatkossakin syödä niitä epäeettisiä roskaruokia, vaikka niitä telkkarissa vähän dissataankin. Millaisilla argumenteilla puolustat tehotuotantoa?
Huh hyvä, pelkäsinkin jo etten saa lähitulevaisuudessa enää BK:sta hampurilaista tuplapihvillä ja kananugetteja siihen päälle.
En näe tarpeelliseksi puolustaa sen suuremmin tehotuotantoa, koska onhan se nyt melko epäeettistä loppujenlopuksi. Hienoahan se olisi, jos kaikki söisivät vain kasvipohjaista ruokaa, kaikki mailman eläimet voisivat elää vapaana ja rintarinnan ihmisten kanssa. Käytännössä tämä tapahtuu vain anarkomarkojen märissä päiväunissa. Minun tekosyyni puhdas laiskuus ja helppous.
Se mikä Rantalan ja Milonoffin puheissa pistää korvaan, on se että ikäänkuin suomalaisilla olisi koko mailman taakka harteillaan mailman pelastamisessa, on se sitten ruuantuotannon taikka ihmisten suhteen. Viimeisen vuoden aikana Rantalalla varsinkin lähtenyt mopo keulimaan vähän turhankin rankasti tuon hippeilyn kanssa.
Antaa toisten hippeillä. Onhan se välillä ihan hyvä herättää suomalaisiakin tähän nykypäivän menoon, ettei ihan amerikkalaisten tasolle lipsahda tuo safkan tuotanto.
26.03.2017 klo 09.17 2
Eikö ilman julkkiskatalogia voi vetää enää omaa ohjelmaa?
Ajattele tuottajan näkökulmasta: Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff kokkausohjelma. Lisätään vielä muutama julkis ohjelmaan, niin saadaan taviksetkin television ääreen.
Ajattele myös pakolaisten näkökulmasta: Riku ja Tunna saivat 150.000 euroa verorahoja pakolaisten kaarnavene-työllistämisprojektiin. Tästä intoutuneena myös tuhannet muslimit tulevat teeveen ääreen.
Rekisteröitynyt 29.05.2007
26.03.2017 klo 19.22 2
Antaa toisten hippeillä. Onhan se välillä ihan hyvä herättää suomalaisiakin tähän nykypäivän menoon, ettei ihan amerikkalaisten tasolle lipsahda tuo safkan tuotanto.
IMO syyllistäminen sillä tyylillä, kuinka kaikki valkoihoiset länkkärit syyllisiä mailman ongelmiin on ehkä se astetta huonompi tapa saada asenteita muuttumaan. Toisekseen, suomen ja suomalaisten kuluttaminen ei kyllä tule ikinä olemaan sillä tasolla, mitä se on esimerkiksi jenkkilässä. Tälläiset aivopierut vain synnyttävät vastareaktioita.
27.03.2017 klo 07.22
Antaa toisten hippeillä. Onhan se välillä ihan hyvä herättää suomalaisiakin tähän nykypäivän menoon, ettei ihan amerikkalaisten tasolle lipsahda tuo safkan tuotanto.
IMO syyllistäminen sillä tyylillä, kuinka kaikki valkoihoiset länkkärit syyllisiä mailman ongelmiin on ehkä se astetta huonompi tapa saada asenteita muuttumaan. Toisekseen, suomen ja suomalaisten kuluttaminen ei kyllä tule ikinä olemaan sillä tasolla, mitä se on esimerkiksi jenkkilässä. Tälläiset aivopierut vain synnyttävät vastareaktioita.
Ei kuluttaminen, mutta safkan laatu voi mennä samalle tasolle kuin rapakon tuolla puolen. Muuten menikin jo vähän liioitteluksi tuo lausuntosi, hyvä cs-bot. Ei nämä herrat ehkä ihan kaikkea länsimaalaisten piikkiin laita. Voimia sinne ja katso ohjelma jos kiinnostaa, mutta ei tietenkään ole pakko.
Kirjoita kommentti