Tuorein sisältö

Toivo elää! - Beyond Good & Evil 2 vaikuttaa edelleen olevan kehityksessä, sillä nyt projektille nimettiin uusi ohjaaja

Eilen klo 22.00 | Luettu: 236 kertaa | Teksti: Jesse Kärkkäinen


Beyond Good & Evil -kulttiklassikon jatko-osaa on odotettu kuumeisesti vuonna 2008 tapahtuneesta julkistuksesta lähtien.

Projektin ympärillä on kuitenkin riittänyt viivästyksiä, salamyhkäisyyttä ja epävarmuutta. Moni ennätti heittää kaiken toivon Beyond Good & Evil 2:n valmistumisesta, kun pelin luovana ohjaajana toiminut Emile Morel menehtyi viime kesänä. Nyt jatko-osa kuitenkin osoittaa jonkinlaisia aktivoitumisen merkkejä, sillä projektin ohjaajaksi on nimetty Fawzi Mesmar, joka on ollut työstämässä muun muassa Star Wars Outlawsia sekä Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition -uusioversiota.

Tässä kohtaa projektista ei ole jaettu muuta uutta tietoa, joten pelikansa jää edelleen odottamaan, kuinka Beyond Good & Evil 2:n tilanne kehittyy.

Lähde: Destructoid

V2.fi | Jesse Kärkkäinen
< Halvalla lähtee! - E...

Keskustelut (1 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

Eilen klo 22.40

Hupsua, Beyond Good & Evil rikkoi jo kaksi vuotta sitten Guinnessin ennätystenkirjaan päässeen Duke Nukem Foreverin ennätyksen pisimmästä kehitysajasta. PC Gamer on oikein laskenut, kuinka monta kertaa se on uutisoinut Ubisoftin vakuutelleen pelin olevan edelleen kehityksessä, nyt on kuulemma 30. kerta. Vaikka viime aikoina Ubisoftia on lytätty ihan syystäkin, toivon että peli valmistuu tämän vuosikymmenen puolella.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova