Tuorein sisältö

Remedyltä uusi pelijulkistus ja muita illan Xbox Partner Preview -poimintoja

Eilen klo 13.00 | Luettu: 855 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Xbox Partner Preview -lähetyksessä nähtiin illalla monenlaista tulevaa pelattavaa. Tässä muutamia poimintoja lokakuun lähetyksen ohjelmasta.

Remedy Entertainment julkisti lokakuun lähetyksessä tulevan pelinsä nimeltä FBC: Firebreak, joka on Controlin maailmaan sijoittuva kolmen pelaajan yhteistyöammuskelu. Peli ilmestyy PC:lle ja Xbox Series X|S:lle ensi vuonna.


Remedyllä on ahkeroitu, sillä studio esitteli myös pelikuvaa kauhistuttavan tunnelmallisen näköisestä Alan Wake II: The Lake House -lisäosasta. Lisäri ilmestyy jo tiistaina 22. lokakuuta.


Fumi Games -studion Mouse: P.I. For Hire on kutkuttavasti vanhojen piirrosanimaatioelokuvien maailmaan vievä etsivä- ja räiskintäpeli. Mustavalkoisen jyrsijän seikkailut alkavat ensi vuonna PC:llä ja Xbox Series X|S:llä.


Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii -pelistä tarjoiltiin räväkkää taistelua havainnollistava traileri. Purjeet nostetaan PC:llä ja Xboxilla 28. helmikuuta ensi vuonna.


Subnautica 2 vie matkalle meren syvyyksiin. Avointen vesien selviytymisseikkailusta julkaistiin illan lähetyksessä kiusoitteluvideo. Peli saapuu Early Accessiin ensi vuonna ja myöhemmin myös Game Pass -tarjontaan.


Animal Well keskittyy eläinten, niiden varjojen, varjojen varjojen, varjojen varjojen varjojen… ja niin edelleen, ympärille. Omaleimainen metroidvania-seikkailu julkaistiin Series X|S -konsoleille eilen. Peli on saatavilla myös PC:lle, Switchille sekä PS5:lle.


V2.fi | Anne Kukkura
< Xboxilta Partner Pre... Warhammer 40,000: Sp... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ari

Tänään klo 15.22

Suurin osa tulee noista myös ps5
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova