Tuorein sisältö

Huhu: Bandai Namco istuttaa työntekijöitään pyörittämässä peukaloitaan, jotta he eroaisivat

Tänään klo 16.00 | Luettu: 280 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Bandai Namco on nettitietojen mukaan perunut useita projektejaan ja potku-uhan alla on satoja työntekijöitä. Muun muassa Gamesindustry.biz ja IGN kertovat huhuista, joiden mukaan työntekijöiden potkuja ei olla hoitamassa aivan normaalilla tavalla.

Uutisten mukaan Bandai Namco istuttaa näitä projektinsa menettäneitä työntekijöitä niin kutsutuissa "karkotushuoneissa" (expulsion rooms), jotta he tarpeeksi siellä peukaloita pyöriteltyään eroaisivat firmasta itse. Kaikkiaan "karkotettuja" on koko firman 1300 työntekijästä 200.

Bloomberg-talouslehden mukaan "Tokiossa sijaitseva firma on ottanut perinteisen japanilaisen lähestymistavan työntekijöiden vähentämiseen ja lähettäneet heidät huoneisiin, joissa heille ei anneta mitään tekemistä ja painostetaan eroamaan vapaaehtoisesti". Lähteiden nimet pidetään salassa.

Bandai Namco taas on vastannut, etteivät väitteet ole tosia, eikä sen tavoitteena ole työntää työntekijöitä ulos yhtiöstä, vaan päätökset peliprojektien lopettamisesta tehtiin tilanteen perusteellisen arvioinnin jälkeen.

"Jotkut työntekijät voivat joutua odottelemaan, ennen kuin heille annetaan uusi projekti ... Bandai Namco Studiosilla ei painosteta ihmisiä lähtemään vapaaehtoisesti."

IGN:n mukaan peruttuihin projekteihin kuului Naruto-peli, One Piece -peli sekä Nintendon tilaama peli.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Suomalainen Ephemeri...

Keskustelut (1 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

Tänään klo 17.41 3 tykkää tästä

Jos mulle maksettaisiin peukaloiden pyörittelystä olisin otettu.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova