Tuorein sisältö

Pokémon-peleistä tuttu Game Freak hakkereiden kohteena - tietoja tulevista projekteista sekä Nintendon julkistamattomasta pelikonsolista vuotanut verkkoon

13.10.2024 klo 17.00 | Luettu: 687 kertaa | Teksti: Jesse Kärkkäinen


Pokémon-peleistä tunnetuksi tullut pelitalo Game Freak vaikuttaa joutuneen hakkereiden kohteeksi. Tämän seurauksena valtavat määrät dataa ja tietoa on vuotanut verkkoon, näiden mukana muun muassa tulevien projektien koodinimiä.

Näiden vuotojen mukaan Nintendon seuraavan konsolin - jota tässä vaiheessa kutsutaan yleisesti nimellä Switch 2 - koodinimi on “Ounce”, vielä julkistamattoman 10. sukupolven Pokémon-pelin koodinimi on “Gaia” sekä jo julkistetun Pokémon Legends: Z-A -pelin koodinimi on “Ikkaku”. 10. sukupolven Pokémon-pelistä on tietojen mukaan tulossa kaksi versiota, joka voi viitata siihen, että nämä olisivat ilmestymässä sekä Switchille että tulevalle Nintendo-konsolille. Vuodetuissa tiedoissa “Ounce” on nimetty konsoliksi, jolle peli olisi ilmestymässä. Myös Pokémon-pelistä koodinimeltään “Synapse” on mainintaa vuodetuissa tiedoissa. Kyseessä on vielä julkistamaton peli, jota Game Freak kehittää väitetysti yhdessä toisen studion kanssa. Joidenkin huhujen mukaan kyseessä olisi jonkinlainen Pokémon-teemainen MMO-peli.

Myös muuta dataa on päätynyt tietovuodon seurauksena internetin syövereihin. Esimerkiksi Nintendo DS:lle ilmestyneiden Pokémon HeartGold/SoulSilver- sekä Pokémon Black 2/White 2 -pelien lähdekoodit ovat päätyneet internetiin, jonka myötä lopullisiin peleihin poisjääneitä ominaisuuksia on paljastettu. Muun muassa Nintendo Everything -verkkosivulta löytyy aiemmin julkaisematonta musiikkia edellä mainituista peleistä sekä vuodettuja konseptikuvia.

Tässä vaiheessa Nintendo tai The Pokémon Game Company eivät ole virallisesti kommentoineet tietovuotoa.

Lähde: IGN Nordic

V2.fi | Jesse Kärkkäinen
< Epäviralliset lähtee... Aikaluuppeja klassik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova