Tuorein sisältö

Lara Croft palaa ensi vuonna - Tomb Raiderista tulossa toinen ehostettu pelipaketti

Eilen klo 22.30 | Luettu: 252 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Tänä vuonna ilmestyneen Tomb Raider 1-3 Remastered -uudelleenpaketoinnin jälkeen Aspyr aikoo julkaista vielä toisen setin Lara Croftin seikkailuja. Tomb Raider 4-6 Remastered tulee sisältämään seuraavat kolme Tomb Raider -peliä, jotka ovat The Last Relevation, Chronicles sekä The Angel of Darkness.

Kuten ensimmäisenkin uusioversiopaketin kohdalla, pelit saavat täyden grafiikkapäivityksen. Alkuperäisen ja uuden ulkoasun välillä voi vaihtaa milloin tahansa ja lisäksi saavutuksia ja palkintoja voi ansaita niitä tukevilla alustoilla. Trilogia julkistettiin toiminnantäyteisen trailerivideon kera.


Tomb Raider 4-6 Remastered ilmestyy 14. helmikuuta ensi vuonna Switchille, PS4:lle ja PS5:lle, Xbox Onelle ja Series S|X:lle sekä PC:lle Steamin, Epicin ja GOG:in kautta. Ajoitus on tasan vuoden verran ensimmäisen trilogian julkaisusta ja osuu päivämäärälle jälleen sankarittaren syntymäpäiväkin.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Microsoft aikoo mahd...

Keskustelut (1 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

Eilen klo 23.21

The Angel of Darknessin kehitysprosessi tapahtui aika hutaisten ja sisältöä jouduttiin jättämään paljon pois. Näin ollen peli tarvitsisi kunnianpalautustaan varten ihan uuden version pelkän uudelleenmasteroinnin sijaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova