Tuorein sisältö

Jokaisen tosipelaajan unelmakitara? - Fender tuo markkinoille Monster Hunter -teemaisen sähkökitaran

Eilen klo 22.00 | Luettu: 434 kertaa | Teksti: Jesse Kärkkäinen


Jos rakastat kitaransoittoa sekä pelaamista, niin Capcomilla on tarjolla todellisia ilouutisia. Yhtiö on lyöttäytynyt yhteen kitaravalmistaja Fenderin kanssa ja nyt tämän yhteistyön tuloksena ilmestyy tosipelaajille tarkoitettu Monster Hunter Rathalos Telecaster -kitara.

Monster Hunter -pelisarjan 20-vuotisjuhlien kunniaksi valmistetun kitaran kerrotaan tekevän kunniaa Rathalos-tulilohikäärmeille, jotka ovat peleissä nähtyjä ikonisia hirviöitä. Tämä näkyy kitaran värissä sekä sen ulkoasussa, sillä eri puolilta kitaraa löytyy teemaan sopivia yksityiskohtia. Kitaraa on tarjolla kahta erilaista versiota, joista rajoitetummassa on lisäksi myös näyttäviä raapimisjälkiä. Monster Hunter Rathalos Telecaster -kitara on tarjolla vain rajoitetun ajan, jokainen kitara on myös numeroitu. Kitaran mukana tulee lisäksi kitarakotelo, joka suojelee soittopeliä kolhuilta.

Halvalla kitara ei kuitenkaan lähde. Kitaravalmistajan nettisivulla myyntihinnaksi ilmoitetaan lähes 2200 euroa. Tällä hetkellä kitara ei ole vielä tilattavissa, mutta tämän pitäisi saapua myyntiin ensi vuoden maaliskuussa. Kitaraa esittelevän videopätkän voit katsoa alapuolelta.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Jesse Kärkkäinen
< Ei enää epäselvyyksi...

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova