Tuorein sisältö

Tokyo Game Show 2024 alkoi - katso avajaispäivän poiminnat tästä

Eilen klo 21.20 | Luettu: 307 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Tänään käynnistyneessä Tokyo Game Show 2024 -tapahtumassa esiteltiin avajaispäivänä useita uusia videoita tulevista peleistä. Tässä muutamia kiinnostavia poimintoja Xboxin ja Capcomin lähetyksistä.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eaterista julkaistiin elokuvamainen trailerivideo, joka sisältää täysin uutta ja ennennäkemätöntä välivideomateriaalia.


Tanuki: Pon’s Summer on valloittavan näköinen tapaus, jossa pelataan suloisen japanilaisen supikoiran kesäseikkailua BMX-pyörällä maaseudulla ajellen. Julkistusvideossa ei annettu mitään aikataulua julkaisulle, mutta Steam-toivelistaukset ovat ainakin avoinna.


Tänään julkistettiin myös Threads of Time, joka on vuoropohjainen roolipeliseikkailu. Peli ammentaa maailmaansa lajityypin klassikoista ja se ilmestyy PC:lle ja Xboxille. Ajankohtaa ei vielä annettu, mutta toivelistaukset ovat avoinna.


Vauhdikkaan näköinen mecha-räiskintä SYNDUALITY Echo of Ada sai julkaisupäivän uuden trailerin myötä. Peli ilmestyy 23. tammikuuta ensi vuonna ja alustoina ovat PS5, Xbox Series X|S sekä PC.


Monster Hunter Wilds näkyi isosti Capcomin esityksessä myös TGS:ssa. Pelin maailmaan syvennyttiin noin 12-minuuttisella videolla, joka julkaistiin tänään.


V2.fi | Anne Kukkura
< Nintendolle omaperäi...

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova