Tuorein sisältö

Voita pelattavaa! Nämä olivat Hintaoppaan suosituimmat pelit elokuussa

Eilen klo 16.00 | Luettu: 398 kertaa | Teksti: Toimitus

Tilastot ja kilpailun tarjoaa Hintaopas.fi.






Hintaoppaan elokuun suosituimpien pelien kärjestä löytyy tällä kertaa jo pitkään suosittu Baldur’s Gate III (PS5). Baldur’s Gate -pelisarjan kolmas osa vie pelaajansa tuttuun Dungeons & Dragons -pöytäroolipelin maailmaan, jossa pelaajan täytyy taistella vaarallisia illithidejä vastaan. Kriitikkojen ylistämän pelin tarina on odottamaton ja täynnä juonenkäänteitä, joihin pelaaja saa myös itse vaikuttaa valinnoillaan. Hintaseurannan avulla pelin hinnasta on voinut parhaimmillaan säästää lähes 35 prosenttia.





Hintaoppaan suosituimmat pelit,
elokuu 2024
Halvin hinta Hintaoppaan
hintahistoriassa
Kallein hinta Hintaoppaan
hintahistoriassa
Potentiaalinensäästö
hintahistorian mukaan (%)
Halvin hinta
11.09.2024
Baldur’s Gate III (PS5)49,99 €76,90 €34,99 %76,90 €
Star Wars: Outlaws (PS5)49,95 €67,40 €25,89 % 63,90 €
The Last of Us: Part II Remastered (PS5)22,45 €39,95 €43,80 % 39,95 €
Elden Ring (PS5)24,95 € 38,90 €35,86 %24,95 €
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)50,84 €56,90 €10,65 %53,99 €


Toiselle sijalle nousi uutuus Star Wars: Outlaws (PS5), joka julkaistiin 27. elokuuta. Alun perin kriittisen vastaanoton saanut Star Wars -saagan uusin peli vaikuttaa siis voittaneen fanit puolelleen. Peli on saanut tunnustusta etenkin upeasta visuaalisesta ilmeestään sekä Star Wars -maailmalle uskollisesta tunnelmasta. Tarina seuraa Kay Vess -nimistä pikkurikollista, kun hän seikkailee avoimessa maailmassa eri planeettojen välillä. Julkaisun myötä pelin hinta tippui yli neljänneksen, mutta sen jälkeen on tapahtunut jälleen nousua. Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa pelin hinnan mahdollisesta uudesta alenemisesta, kannattaa laittaa Hintaoppaan hintavahti päälle.


Kolmannelta sijalta löytyy The Last of Us: Part II Remastered (PS5), joka tuo satoja palkintoja voittaneen pelin takaisin parannelluilla grafiikoilla. Uusi versio tarjoaa myös täyden uuden pelitilan sekä uusia pelattavia hahmoja. Pelin hinnasta on voinut parhaimmillaan säästää jopa yli 43 prosenttia. Neljänneksi sijoittui Elden Ring (PS5), jota on kutsuttu muun muassa kaikkien aikojen parhaaksi peliksi. Pelin käsikirjoittamisessa on ollut mukana legendaarinen fantasiakirjailija George R.R. Martin, joten luvassa on varmasti ikimuistoinen pelikokemus.

Viidenneksi itsensä kampesi tällä kertaa todellinen klassikko The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch). The Legend of Zelda -pelisarjan ensimmäinen aidosti avoimen maailman seikkailu julkaistiin vuonna 2017, mutta se on säilyttänyt asemansa pelaajien suosikkina jo pitkään. Mahdollisesti pitkälle jatkuneen suosion vuoksi pelin hinnassa ei ole ajallisesti tapahtunut suurta vaihtelua, mutta eri kauppoja vertailemalla pelin hinnasta voi säästää tälläkin hetkellä yli 20 prosenttia.

Hintaopas.fi lähettää kahdelle V2.fi:n lukijalle palkinnoksi yhden kärkiviisikon pelin tai digitaalisen Verkkokauppa.comin lahjakortin - siis jomman kumman per voittaja. Osallistu alla olevaan kilpailuun 6.10.2024 kello 21:00 mennessä ja olet mukana kisassa.

Mikä peli vie ajatukset pois syksyn sateista?


Kaikki kilpailua koskevat kysymykset, kommentit ja valitukset tulee osoittaa kisan järjestäjälle (V2.fi). Alasin Median työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä saa osallistua. Voittajat arvotaan random.org-palvelun avustuksella. Yhteystietoja käytetään vain voittajien ilmoittamiseen ja tavoittamiseen.



Tilastot ja kilpailun tarjoaa Hintaopas.fi.

V2.fi | Toimitus
< Final Fantasy XVI il... Epic Mickey: Rebrush... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova