Tuorein sisältö

Embracerin suunnitellut studiokaupat peruuntuivat

15.09.2024 klo 18.00 | Luettu: 569 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Embracer Groupin omistamien 4A Gamesin ja Zen Studiosin myynti peruuntui. Ne olivat ensin osana Saber Interactive -kauppoihin kuuluvien studioiden pakettia, joka oli laadittu yksityisiä ostajia varten. Perjantaina Embracer julkisti kauppojen toteutumisen ja kertoi, että 4A Games ja Zen Studios jäivät kaupan ulkopuolelle ja että ne jäävät yhtiölle.

”Olemme tyytyväisiä kaupanteon lopputulokseen ja hyvin iloisia siitä, että nämä studiot jäävät Embracerin alaisuuteen”, sanoi Embracerin toimitusjohtaja Lars Wingefors tiedotteessa. Hän jatkaa, että 4A:lla on tekeillä kaksi AAA-peliä, kiittää Saberin perustajaa Matthew Karchia sekä onnittelee Saberia Warhammer 40,000: Space Marine 2:n onnistuneesta julkaisusta.

Embracerin tilanne on tasaantumassa voimakkaan laajentumisen, suuren kahden miljardin dollarin kaupan kaatumisen ja romahduksen partaalla tehtyjen uusien järjestelyjen jälkeen. Käytännössä tämä tarkoitti useiden peliprojektien perumista, studioiden sulkemista ja yhteensä lähes 1400 irtisanomista.

Lähde: VGC

V2.fi | Anne Kukkura
< V2.fi:n laiteuutiset... Konamin omistama kla... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova