Tuorein sisältö

Mutka Control 2:n matkaan - Remedyn yhteistyökumppanin koko pelitiimi lähti firmasta (päivitetty)

13.09.2024 klo 09.30 | Luettu: 1498 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Muutama viikko sitten kerroimme, että Remedy solmi yhteistyösopimuksen arvostetun Annapurna-tuotantoyhtiön kanssa, jonka katalogiin kuuluu monia kehuttuja elokuvia sekä pelejä. Sopimuksen myötä Annapurna rahoittaa Control 2 -peliä, sekä edistää Remedyn peleihin liittyviä elokuvia ja tv-sarjoja. Nyt sitten kuuluukin kummia.

Päivitys: Remedyn sopimus on Annapurna Picturesin, ei Annapurna Inteactiven kanssa, joten Remedyyn muutokset eivät vaikuta. Uutisen lopussa Thomas Puhan vastine. Kiitos kommentoijille.

Bloomberg raportoi, että Annapurna Interactiven (eli pelipuolta hoitavan osaston) pääjohtaja Nathan Gary tiimeineen oli neuvotellut Annapurnan pääpomo Megan Ellisonin kanssa pelitiimin irroittamisesta itsenäiseksi yritykseksi. Ellison ei halunnut asiasta neuvotella, joten Gary ja koko muu 24 hengen tiimi irtisanoutui. Mitäs nyt?

Annapurnan edustajan mukaan tärkeä prioriteetti on tukea pelinkehittäjä- sekä julkaisijayhteistyökumppaneita ja firma on sitoutunut saamaan valmiiksi kaikki työn alla olevat pelit sekä laajentamaan pelipuoltaan entisestään. Interactive-tiimiläisten tilalle palkataan uutta työvoimaa.






V2.fi | Manu Pärssinen
< Huvipuistosimulaatto... The Legend of Zelda:... >

Keskustelut (2 viestiä)

Lertz

13.09.2024 klo 11.25 4 tykkää tästä

Nyt voisi toki pysähtyä hetkeksi miettimään, että mikä on ero Annapurna Interactiven ja Annapurna Picturesin välillä, ja kumman kanssa Remedyllä on sopimus.
lainaa
destev

13.09.2024 klo 15.21 1 tykkää tästä

Lertz kirjoitti:
Nyt voisi toki pysähtyä hetkeksi miettimään, että mikä on ero Annapurna Interactiven ja Annapurna Picturesin välillä, ja kumman kanssa Remedyllä on sopimus.

Kyseessä on yksi ja sama yhtiö. Annapurna Interactive on vain oma yrityksen sisäinen osastonsa, eikä mikään tytäryhtiö. Vertaa vaikka Servican apuvälinehuoltoon ja logistiikkaan. Lain kannalta sama pulju mutta yrityksen sisäisesti niitä johdetaan itsenäisinä yksikköinä. Täten asiassa ei ole mitään miettimistä että kumman kanssa sopimus on tehty ja siksi yhden osaston hajoaminen ei sellaisenaan pura sopimusta Remedyn kanssa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova