Tuorein sisältö

Hopoo Games lopetti pelin kehitystyön kesken kaiken - syynä kehittäjien lähtö Valvelle

05.09.2024 klo 20.00 | Luettu: 734 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Risk of Rain -studio Hopoo Gamesilla on ulko-ovi käynyt tiuhaan viime aikoina – mutta ei kielteisessä merkityksessä. Studio ilmoitti X:ssä, että se päätyi lopettamaan keskeneräisen pelin kehitystyön, jotta useat sen kehittäjistä voisivat liittyä Valven riveihin. Myös studion perustamisessa mukana olleet Duncan Drummond ja Paul Morse siirtyivät Valvelle.

"Tänään meillä on jännittäviä uutisia: Duncan ja Paul sekä monet Hopoo Gamesin taitavista kehittäjistä työskentelevät jatkossa suoraan Valve Softwarella pelinkehittäjinä. Olemme valtavan kiitollisia Valvelle heidän kumppanuudestaan viimeisen vuosikymmenen aikana ja olemme innokkaita jatkamaan työskentelyä heidän hienojen peliensä parissa. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että lopetamme julkistamattoman pelimme, työnimeltään 'Snail' kehittämisen", viestiketjussa kerrottiin.

"Viimeiset 12 vuotta ovat olleet jännittäviä ja mullistavia. Tunnemme olomme onnekkaiksi kaikkien saamiemme mahdollisuuksien vuoksi ja arvostamme kovasti sekä tiimiämme että fanejamme, jotka ovat tukeneet meitä ja pelejämme", ketju jatkui. "Rakastamme pelien tekemistä ja jatkamme sitä tulevaisuudessakin. Olemme innoissamme voidessamme työskennellä rinnakkain Valven taitavan väen kanssa", päättyi Hopoo Gamesin viesti.

Lähde: VGC

V2.fi | Anne Kukkura
< Tulevasta hiljaisest... Balatro ilmestyy syy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova