Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 24-08-24: Turtle Beachin, Razerin ja JBL:n uudet kuulokkeet, NZXT:n, PDP:n ja OnePlussan uutuudet, Samsungilta 3D-pelinäyttö

24.08.2024 klo 20.22 | Luettu: 740 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Turtle Beach esitteli uudet Stealth 700 -kuulokkeet (kaksi langatonta lähetintä, 80-tunnin akkukesto, tekoälymeluvaimennus mikrofonissa, hinta 210 eur) ja samassa lehdistötiedotteessa kerrotaan, että PDP julkisti niin REALMz-ohjaimen ja matkakotelon Switchin ja Minecraftin faneille, kuin kokonaisen uuden Afterglow Wave -tuoteperheen, johon kuuluu kuulokkeita (Xbox, PC), ohjaimia (Switch) ja lataustarvikkeita (Switch, Xbox, PS5).


OnePlus julkisti virallisesti Buds Pro 3 -nappikuulokkeet. Niiden 11 mm:n bassokaiuttimessa on kaksi magneettia, jotka lisäävät sen tuottamaa tehoa, sekä keraaminen ja metallinen komposiittikalvo. 6 mm:n diskanttikaiuttimessa on pieni 35 mikrometrin litteä äänikela ja äänentoistoa on viritellyt Dynaudio. OnePlus Buds Pro 3:ssa on myös kaksi DA-muunninta per nappikuuloke ja 50 dB adaptiivinen melunvaimennus. Kokonaisakkukestoksi kotelolatauksilla luvataan 43 tuntia ja 10 minuutin latauksella 5 tuntia. Hintalappu on 199 euroa.


NZXT julkisti uuden version AIO-nestejäähystään: uuden Kraken Eliten luvataan jäähdyttävän CPU:ta jopa 10% paremmin kuin edeltäjänsä ja siinä on 30% suurempi näyttö sekä uusi RGB-rinkula. Hintaa on valoista ja koosta riippuen 250-330 euroa. Lisäksi julkistettiin uusi versio H5 Flow -kotelosta. Siihen mahtuu jopa kahdeksan 120 mm tuuletinta ja tilaa löytyy 360 mm viipperällekin. Hinta on 105 euroa tai 130 euroa, jos mukaan haluaa RGB-propellit.


Razer julkisti kaksi uutta kuulokemallia Kraken-mallistoonsa: Kraken V4 ja Kraken V4 X:n. V4:stä löytyy kolme liitäntätapaa: 2.4 GHz Hyperspeed, Bluetooth ja USB, sekä HyperClear Super Wideband -mikrofoni, 40 mm titaaniajurit, THX-tilaääni 60 valmiilla peliprofiililla ja yhdeksän alueen RGB-valaistus kupeissa. V4 X on halvempi, karsitumpi versio (90 eur), kun V4 maksaa 200 eur.


JBL:ltä tuli kaksi lehdistötiedotetta ja julkistuksia on vielä useampia: JBL Tour PRO 3 -kuulokkeet ja viisi uutta JBL Quantum -kuuloketta. Tour PRO 3:ssa on näytöllä varustettu latauskotelo, JBL Spatial 360 -päänseuranta, mukautuva melunvaimennus, Auracast sekä hybridi kaksoiselementtijärjestelmä kummassakin korvanapissa. Niiden hinta on 300 euroa. JBL Quantum -sarjaan esiteltiin JBL Quantum 360 Wireless (PS4, Switch, 22 tunnin akkukesto, irrotettavat pehmusteet), JBL Quantum 100M2, JBL Quantum 100N sekä JBL Quantum 50N Nintendo Switchille sekä JBL Quantum 50C mobiililaitteille.


Samsung esitteli Gamescom-pelitapahtumassa Odyssey 3D -pelinäytön, jolla voi nauttia 3D-katselukokemuksesta ilman laseja. Odyssey 3D:n LFD-tekniikka (Light Field Display) luo 2D-sisällöstä 3D-kuvia etupaneelissa olevan linssin avulla ja yhdessä Eye Tracking- ja View Mapping -teknologioiden kanssa sen luvataan tarjoavan optimaalista 3D-kokemusta ilman laseja. 2D- ja 3D-tilojen välillä voi vaihtaa saumattomasti. Se on saatavana 27” ja 37” kokovaihtoehtoina, ja siinä on 4K-resoluution näyttö, 1 ms:n (GTG) -vasteaika ja korkea, jopa 144Hz:n (27”), 165Hz:n (32”) virkistystaajuus.

Pikku-uutisissa voidaan kertoa, että MSI juhlii 20-vuotista taivaltaan ja julkisti MSIology: MSI Laptops 20th Anniversary Exhibition -näyttelyn, joka kiertää Eurooppaa. HP taas tiedotti, että se esitteli ensimmäisen muokattavan OMEN-peli-PC:n, jossa on OMEN-brändin komponentteja sekä HyperX:n maailmanlaajuisesti ensimmäinen 100+ LED-pelimikrofoni. OMEN 35L siis tarjoaa kokonaisvaltaisesti suunnitellun OMEN-järjestelmän sekä standardikomponentit räätälöintiä varten. Samsung kertoi myös jatkavansa yhteistyötä Marimekon kanssa ja Unikko-luosia tulee mukaan uusiin tuotteisiin, muun muassa Galaxy Z Flip 6- ja Fold 6 -puhelimiin. HMD taaas julkisti ryhtyvänsä monipuoliseen yhteistyöhön FC Barcelonan kanssa ja samalla paljastui uusi HMD Skyline -väri: Blue Topaz.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Valve julkisti vihdo... Heroes of Might and ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova