Tuorein sisältö

Voita pelattavaa! Nämä olivat Hintaoppaan suosituimmat pelit heinäkuussa

17.08.2024 klo 15.30 | Luettu: 1791 kertaa | Teksti: Toimitus

Voittajat on arvottu ja heihin ollaan pian yhteyksissä.
Onnittelut Kirsi Hovila ja Tiina Nykyri.

Tilastot ja kilpailun tarjoaa Hintaopas.fi.





Hintaoppaan heinäkuun suosituimpien pelien listan kärjestä löytyy tällä kertaa todellinen yllättäjä – nimittäin Farming Simulator 22 - Collector’s Edition (PC). Nimensä mukaisesti Farming Simulator 22 antaa todenmukaisen mahdollisuuden kokeilla maatilaelämää. Peli tarjoaa kolme erilaista ympäristöä oman maatilan rakentamiseen, ja maanviljelyn lisäksi voit harjoittaa myös eläinten- ja metsänhoitoa. Collector’s Edition tuo mukanaan myös USB-liitännäisen varoitusvalon sekä useita julisteita, modausohjeita ja merkkitarroja. Peli on nyt kuitenkin yli 50 prosenttia kalliimpi kuin heinäkuun alussa, joten hintatietoisten pelaajien kannattaa kytkeä päälle Hintaoppaan hintavahti ja odotella mahdollista hinnan laskua.

Toiselle sijalle itsensä kampesi Metal Gear Solid Delta: Snake Eater (Deluxe Edition) (PS5), joka on tällä hetkellä ennakkotilattavissa useasta verkkokaupasta. Tämä rakastetun Metal Gear Solid -pelisarjan uusin osa on uudistettu versio vuonna 2004 julkaistusta Metal Gear Solid 3: Snake Eater -pelistä. Deluxe Edition -paketti sisältää varsinaisen pelin lisäksi myös ladattavaa bonussisältöä sekä esimerkiksi Fox-yksikön kangasmerkin. Pelin hinta on toistaiseksi pysynyt vakaana, mikä muuttunee luultavimmin vasta julkaisun jälkeen.






Hintaoppaan suosituimmat pelit,
heinäkuu 2024
Halvin hinta Hintaoppaan
hintahistoriassa
Kallein hinta Hintaoppaan
hintahistoriassa
Potentiaalinensäästö
hintahistorian mukaan (%)
Halvin hinta
14.08.2024
Farming Simulator 22 - Collector’s Edition (PC)29,90 € 62,90 €52,46 %62,90 €
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
(Deluxe Edition) (PS5)
79,00 €79,00 €0 %79,00 €
Baldur’s Gate III (PS5)49,99 €76,90 €34,99 %76,90 €
Star Wars Jedi: Survivor (PS5)19,95 € 47,60 €58,09 %24,99 €
Digimon Survive (Switch)17,99 €24,50 €26,57 %19,95 €


Kolmannelta sijalta löytyi heinäkuussa jälleen useita palkintoja kerännyt Baldur’s Gate III (PS5). Se sijoittuu tunnetun Dungeons & Dragons -pöytäroolipelin maailmaan ja on Baldur’s Gate -pelisarjan kolmas pääosa. Peli on tarinallisesti rikas, mutta se tarjoaa myös pelaajalleen mahdollisuuden vaikuttaa juonenkäänteisiin. Neljännelle sijalle sijoittui tällä kertaa Star Wars Jedi: Survivor (PS5), joka on sekin löytynyt Hintaoppaan suosituimpien pelien listalta jo useampaan otteeseen. Tämä Star Wars -ulottuvuuteen sijoittuva toimintaseikkailupeli jatkaa Cal Kestiksen tarinaa yhä suurempien haasteiden edessä uusilla planeetoilla. Pelin hinnasta on voinut parhaimmillaan säästää jopa lähes 60 prosenttia, joten hintaseurannan kanssa kannattaa olla tarkkana.


Viidenneksi sijoittunut Digimon Survive (Switch) on listan ainoa Switch-peli, mutta se tarjoaa sitäkin enemmän seikkailua ja vaaratilanteita. Suositun Digimon-animen 25-vuotisjuhlavuotta juhlistava Digimon Survive vie pelaajansa aivan uudelle seikkailulle, jossa ryhmä teinejä yrittää taistella tiensä kotiin kummallisessa uudessa maailmassa. Myös tämän pelin hinnasta on voinut parhaimmillaan säästää yli neljänneksen seuraamalla sen hintakehitystä.

Hintaopas.fi lähettää kahdelle V2.fi:n lukijalle palkinnoksi yhden kärkiviisikon pelin tai digitaalisen Verkkokauppa.comin lahjakortin - siis jomman kumman per voittaja. Osallistu alla olevaan kilpailuun 8.9.2024 kello 21:00 mennessä ja olet mukana kisassa.

Mikä peli ilahduttaa eniten pitkän työ- tai koulupäivän jälkeen?


Kaikki kilpailua koskevat kysymykset, kommentit ja valitukset tulee osoittaa kisan järjestäjälle (V2.fi). Alasin Median työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä saa osallistua. Voittajat arvotaan random.org-palvelun avustuksella. Yhteystietoja käytetään vain voittajien ilmoittamiseen ja tavoittamiseen.



Tilastot ja kilpailun tarjoaa Hintaopas.fi.

V2.fi | Toimitus
< Tältä näytti Remedyn... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova