Tuorein sisältö

Remedyn puolivuotiskatsaus tarjoaa hyviä uutisia yhtiön pelien faneille - Control 2 ja Max Payne -uusioversiot etenevät, myös tietoa Alan Wake 2:n myyntiluvuista paljastettiin

11.08.2024 klo 14.00 | Luettu: 2100 kertaa | Teksti: Jesse Kärkkäinen


Suomalainen pelitalo Remedy on julkaissut puolivuotisraportin, jossa se avaa yhtiön tulevien pelien tilannetta.

Raportti kertoo, että tulevat uusioversiot kahdesta ensimmäisestä Max Payne -pelistä ovat siirtyneet täyteen tuotantovauhtiin. Tekijätiimi pyrkii tällä hetkellä työstämään pelit alusta loppuun pelattavaan muotoon. Samalla paljastettiin, että aiemmin julkistetun live service -moninpeli Condorin tuotanto on myös täydessä vauhdissa. Peliin on tällä hetkellä kehitteillä lukuisia uusia pelikarttoja sekä pelityyppejä.

Myös Control 2:n tilanteesta annettiin lisätietoja. Tällä hetkellä peli on tuotantoa valmistelevassa vaiheessa, jonka aikana pelin avainominaisuuksia on työstetty pelattavaan muotoon. Samalla Remedy kertoo, että pelin kehitystä ollaan tehostamassa tulevaisuudessa.

Samaisessa puolivuotisraportissa paljastettin myös tietoja Alan Wake 2 -pelin myyntiluvuista. Pelin ei kerrota vieläkään tuoneen tekijöilleen rojalteja, mutta tämän kerrotaan jo lähes tuottaneen takaisin pelin kehitys- ja markkinointikustannukset.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Jesse Kärkkäinen
< Joukossa on voimaa! ... Alkuperäiset Doom-rä... >

Keskustelut (1 viestiä)

Gaabben

11.08.2024 klo 14.21 10 tykkää tästä

Olis kannattanu julkaista AW 2 Steamiin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova