Tuorein sisältö

WolfEyen tulevasta scifi-toimintaroolipelistä julkaistiin kuvia ja video

09.08.2024 klo 22.00 | Luettu: 768 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Uutisoimme keskiviikkona WolfEye Studiosin kehittelevän uutta toimintaroolipeliä. Dishonored- ja Prey-faneja varmasti kiinnostavaksi kuvaillusta projektista julkaistiin eilen kolme ruutukuvaa ja kymmenen sekunnin mittainen video. Samalla kehittäjä levitti somealustoilla linkkiä, jonka kautta pelaajat voivat ilmoittaa halustaan liittyä suljettuun pelitestiin. Videon näet alle upotetusta twiitistä.




Ruutukuvissa näkyy tulevan pelin maisemia ja koneita, joista mieleen tulevat Fallout ja Dishonored. "Sitä tyyliä juuri halusimme", WolfEyen johtaja Raphael Colantonio kertoi Eurogamerille. "Jos Falloutin ja Dishonoredin välille ajatellaan jatkumo, mielestäni Prey on niiden välissä, sillä se on enemmän roolipeli kuin mitä Dishonored on. Uusi peli menee lähemmäksi Falloutia roolipelimäisyyttä verrattaessa."

Colantonion mukaan tämä tarkoittaa sitä, että tehtäviä tulee olemaan tarjolla runsaasti, mutta niiden suorittamiseen ei ole yhtä ja ainoaa oikeaa tapaa. Maailma on avoin ja se on pyritty tekemään yhtenäisen tuntuiseksi. Pelimaailman historiaa tai lähtökohtia ei vielä paljasteta, mutta "jotain on tapahtunut Amerikassa, ja pelin edetessä pelaajalle selviää, mitä", Colantonio kertoo. Vaihtoehtoista historiaa, steampunkia, retroiluestetiikkaa ja Americana-romantiikkaa on selvästi mukana, scifistä puhumattakaan.


WolfEye Studios kertoo esituotantovaiheen olevan nyt valmis. Pelille etsitään vielä julkaisijaa, joten aikataulua ilmestymiselle ei ole vielä pystytty vahvistamaan. Lisätietoa uudesta roolipelistä tullaan saamaan kuitenkin todennäköisesti ensi vuoden puolella.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Leijonakuninkaan vei... Videoarvostelu: Squa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova