Tuorein sisältö

Mobiilipelistudio Shipyard Games sulkee ovensa

09.08.2024 klo 16.00 | Luettu: 769 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Helsinkiläinen mobiilipelistudio Shipyard Games on ilmoittanut sulkevansa ovensa. Vuonna 2017 perustettu studio törmäsi rahoitusongelmiin, joista toimitusjohtaja Andreas Wedenberg kirjoitti PocketGamerin mukaan Shipyard Gamesin Discordissa. Studion kolmas peli, Wizards & Kingdoms GO julkaistiin huhtikuussa.

"Valitettavasti yhtiön tilanne on kriittinen, rahamme ovat loppumassa ja edellinen investoija ei halunnut jatkaa kanssamme siitäkin huolimatta, että pelimme oli lupaava", Wedenberg kirjoitti. "Tämä tarkoittaa sitä, että suruksemme joudumme lopettamaan yhtiön noin kahden kuukauden kuluessa. Peli ei tule enää saamaan päivityksiä ja se ajetaan lopuksi alas, sillä emme kykene maksamaan palvelimista." Wedenberg kiitti kirjoituksessaan pelaajayhteisöä vielä tuesta sekä palautteesta ja pahoitteli Wizards & Kingdoms GO:n taipaleen ennenaikaista päättymistä.

Shipyard Games oli kunnianhimoisesti erikoistunut sijaintiperustaisiin mobiilipeleihin, joista ensimmäinen oli vuonna 2019 julkaistu kaupunginrakennuspeli GoCity. Helmikuussa ilmestyi kaikessa hiljaisuudessa Pokémon GO:n hengessä tehty, eläinvauvojen adoptointiin perustuva Nature Go. Pian perustamisensa jälkeen studio sai Supercelliltä lähes kolmen miljoonan dollarin rahoituksen.

Lähde: GamesIndustry.biz

V2.fi | Anne Kukkura
< World of Warcraftin ... Leijonakuninkaan vei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova