Tuorein sisältö

Castlevanian kalpea linnanherra liihottelee pian Dead by Daylightiin

07.08.2024 klo 17.00 | Luettu: 616 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Konamin klassikkosarja Castlevania yhdistyy Dead by Daylight -selviytymispeliin sen seuraavan lisäosan myötä. 27. elokuuta ilmestyvä lisäri tuo mukanaan pelaajia metsästävän Draculan hahmon sekä uutena kenttänä tämän ansoja kuhisevan linnan. Alla näkyvä trailerivideo johdattelee uuden sisällön tunnelmaan.


Dracula on virallisesti pelisarjan ensimmäinen tappajahahmo, joka kykenee muodonmuutoksiin. Dracula voi piileksiä varjoissa lepakkona ja käyttää hajuaistia ja nopeutta hyödykseen suden hahmossa. Vampyyrimuodossa käytettävissä on myös Hellfire-tuliloitsu, jolla selviytyjän voi grillata käden käänteessä. Selviytyjiin liittyy uusi hahmo, vampyyrinmetsästäjä Trevor Belmont, joka pystyy esimerkiksi näkemään Draculan sijainnin hetkellisesti ja palauttamaan terveyttä itselleen automaattisesti arkkuja avaamalla.

Castlevania-laajennus on tällä hetkellä kokeiltavissa PC:llä julkisessa betatestissä hahmojen osalta, mutta linnakenttää betassa ei vielä pääse tutkimaan. Sisältö julkaistaan tuttuun tapaan kaikille alustoille.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Lokakuussa ollaan hi... Meta sulki Lone Echo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova