Tuorein sisältö

Lisää Half-Life 3 -huhuja - datalouhija uskoo löytäneensä mahdollisia todisteita peliprojektista

06.08.2024 klo 20.00 | Luettu: 1374 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Uutisoimme eilen yllättäen esille nousseista Half-Life 3 -huhuista. Vettä myllyyn lisää YouTube-käyttäjä Tyler McVickerin tuore video, jossa tämä spekuloi löytäneensä todisteita kokonaisesta Half-Life -sarjan pelistä, joka sijoittuu julkaisujärjestyksessä Half-Life: Alyxin jälkeen. Alyx julkaistiin VR-alustoille vuonna 2020.

Peli on ollut tämän mukaan kehitteillä jo samanaikaisesti Alyxin kanssa ja koodinimenä on saattanut olla HLX, perustuen aiemmin louhittuun tietoon. Sen lisäksi kolmikirjaiminen lyhenne olisi voinut väitetysti tarkoittaa muutakin, kuten vaikkapa tallennusformaatin lyhennettä. Useiden erilaisten tiedostonimien ja viittausten McVicker arvelee puolestaan osoittavan, että pelattava hahmo käyttäisi pelisarjasta tuttua HEV-pukua ja taistelisi erilaisia Half-Lifen maailmaan sopivia otuksia vastaan. On mahdollista, että löytynyt sisältö on vain Alyxista pois jätettyä, mutta McVicker sanoo uskovansa, että löydöt todistavat Half-Life 3:n olevan kehitteillä.

Half-Life 3 -huhut eivät lämmittäneet suinkaan kaikkia kolmannesta osasta vuosikausia haaveilleita, kuten Gaming Leaks and Rumours -subredditistäkin voidaan päätellä. Kyseisen YouTube-kanavan luotettavuutta on arvosteltu, mutta keskustelussa on myös toiveikas nuotti, etenkin nojaten eilen uutisoituun projektinimen esilletuloon.

V2.fi | Anne Kukkura
< God of War -studio k... Crash Bandicoot rynt... >

Keskustelut (1 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

07.08.2024 klo 17.00

Tyler löysi vielä yhden pullollisen copiumia.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova