Tuorein sisältö

Muistatko valitse-omat-seikkailusi-kirjat? Ne ovat täällä taas, nyt täysin kotimaisina!

06.08.2024 klo 10.00 | Luettu: 814 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Interaktiivinen ReppuReissaaja-kirjasarja tuo kasarin rakastetut seikkailupelikirjat nykyaikaan, täysin kotimaisina laatuteoksina. Parhaillaan kerätään joukkorahoitusta neljänteen ReppuReissaajaan, jossa itse Väinämöinen antaa pelaajalle tehtäväksi etsiä Sampo. Kadonneen Sammon metsästys vie lukija-pelaajan Tampereelle saakka, pöyhimään Tammerkosken pohjamutia!

Kirja toimii vuorovaikutteisesti, sillä lukija saa jatkuvasti tehdä juonen etenemiseen vaikuttavia päätöksiä. Tämän vuoksi kirjaa ei lueta perinteiseen tapaan sivu kerrallaan, vaan lukija etenee valintojensa mukaan kappaleesta toiseen hypellen. Kirja koostuu 400 lukukappaleesta, jotka nivoutuvat toisiinsa muodostaen rinnakkaisia mahdollisuuksia. Tämä mahdollistaa myös sen, että uudet lukukerrat ovat erilaisia seikkailuja.



Aiempia sarjan teoksia ovat:
Tehtävä eläintarhassa (2020)
Helsingin helmet (2021)
Tehtävä loistoristeilijällä (2022)

Kirja sisältää taidokkaita piirroskuvia ja upean taiton. Kirjan korkeus on 20,5 cm ja leveys 13 cm, eli se on tavallista pokkaria kookkaampi. Kirjassa on yli 200 sivua, tarkka sivumäärä selviää vasta lopullisen taiton yhteydessä.
Ilmestymisaika on lokakuussa 2024.

Osallistu joukkorahoitukseen ja mahdollista teoksen ilmestyminen.

Lisätietoja: https://mesenaatti.me/3458/pelikirja-jossa-sina-olet-paahenkilo/

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Suosittu rom-hakkero... God of War -studio k... >

Keskustelut (1 viestiä)

ZzZ

07.08.2024 klo 06.49

Aku Ankoissa näitä oli paljoltikin yhdessä vaiheessa. Olivat puuduttavaa luettavaa, kun halusi vaan aivot-narikassa lukea tarinaa eteenpäin eikä pomppia sivulta toiselle ja loppupeleissä saada huono lopetus.

Hauska kyllä tietää tämän uutispostauksen ansiosta, että löytyy suomenkielisiä kirjavastikkeita aihealueesta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova