Tuorein sisältö

Half-Life 3 -huhut nostivat taas päätään - Valven uuden projektin koodinimi kiusoittelee yhteydellä pelisarjaan

05.08.2024 klo 17.00 | Luettu: 1497 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Toiveikkaat Half-Life 3 -huhut ovat taas nostaneet päätään, tällä kertaa ääninäyttelijän välityksellä. Ääninäyttelijä Natasha Chandel on listannut verkkosivuilleen (jotka olivat jo täysin tukossa liiallisen liikenteen vuoksi uutisen kirjoitushetkellä) ansioluetteloon jotain, mikä voisi viitata Half-Lifen kolmanteen osaan.

Voice over -kohtaan luettelossa näyttelijä oli listannut työn nimeltä Project White Sands (video game). Työn tilaajana oli Valve, mutta hahmon tai hahmojen nimiä ei listassa ollut. Työnimen uskotaan Gaming Leaks and Rumours -subredditin mukaan liittyvän White Sands -nimiseen kansallispuistoon, joka sijaitsee Black Mesa -pöytävuoren kanssa samassa New Mexicon osavaltiossa. Half-Lifessa keskeisesti esiintyvä, fiktiivinen Black Mesan tutkimuslaitos kantaa saman pöytävuoren nimeä.

Kuva: Natasha Chandel / Reddit / Eurogamer

Valve ei ole toistaiseksi reagoinut huhuun, mutta on täysin mahdollista, että yhtiöllä on toinenkin käynnissä oleva peliprojekti keväällä vuotaneen Deadlockin rinnalla. Koodinimi on ainakin todella erikoinen, joten jäämme odottamaan mielenkiinnolla, ilmeneekö aiheen ympäriltä vielä uusia huhuja, vuotoja tai väitteitä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Xbox-julkaisu Avowed... The Legend of Zelda:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova