Tuorein sisältö

THQ Nordic Showcasessa esiteltiin taas tulevia uutuuksia

04.08.2024 klo 14.00 | Luettu: 766 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


THQ Nordicin vuosittainen Showcase-tapahtuma esitteli taas tulevien pelien katalogia. Kotimainen rälläily Wreckfest saa jatkoa Wreckfest 2:n muodossa, mistä uutisoimmekin tuoreeltaan. Teimme vielä koosteen muista tapahtumassa esitellyistä, vielä julkaisemattomista peleistä.


The Eternal Life of Goldman vie käsinpiirrettyyn ja upeasti animoituun tarumaailmaan, jossa erilaisten kulttuurien perinnekertomusten hirviöt ja uskomukset yhdistyvät vauhdikkaan näköiseksi tasoloikaksi. Peli keskittyy yksinpelin ympärille ja se ilmestyy PC:lle sekä PS5-, Switch- ja Xbox Series X|S -konsoleille. Julkaisupäivää ei vielä vahvistettu.


Jo aiemmin julkistetusta Titan Quest II:sta esiteltiin vihdoin pelikuvatraileri. Klassisten mytologioiden maailmaan sijoittuva toimintaroolipeli ei ole saanut vielä julkaisupäivää, mutta sen tiedetään ilmestyvän PC:lle sekä PS5- ja Xbox Series X|S -konsoleille.


Disney Epic Mickey: Rebrushed on uusioversio monien rakastamasta Mikki Hiiri -klassikosta. Uuden grafiikan lisäksi liikkumisen mekaniikka on korjattu sujuvammaksi ja mukaan on ripoteltu myös salaisuuksia ja uutta keräiltävää. Rebrushed julkaistaan 24. syyskuuta PC:lle sekä PS4-, PS5-, Switch-, Xbox One- ja Series X|S -konsoleille.


Gothic 1 Remake on nimensä mukaisesti uusioversio klassisen Gothic-sarjan ensimmäisestä pelistä. Trailerilla esitellään, kuinka maailma elää ja pyörii pelaajastakin riippumatta. Remake-version kehittäjä Alkimia Interactive ei vielä paljastanut julkaisuajankohtaa, mutta peli tulee ilmestymään PC:lle sekä PS5- ja Xbox Series X|S -konsoleille.

Lisäksi lähetyksessä nähtiin teaser-videot kahdesta muusta tulevasta pelistä.


Kyse on lisäyksestä Darksiders-pelisarjaan, mutta lisätietoa saamme vielä odottaa.


Toinen teaser lupailee julkistusta Gamescom-tapahtumassa 20. elokuuta. Jotain kauhistuttavaa on selvästi luvassa, onhan julkistuksen takana Tarsier Studios, joka tunnetaan etenkin Little Nightmares -sarjastaan.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Vankilasuunnittelupe... Yli 65 000 huijaria ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova