Tuorein sisältö

Raskasta metallia tankkisodassa - Rob Zombie ja Motörhead mukana World of Tanksin panssaritaisteluissa

30.07.2024 klo 17.30 | Luettu: 879 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Wargaming laukoo parhaillaan vähän isommilla ammuksilla, sillä World of Tanks Modern Armor -pelissä on käynnistynyt astetta erikoisempi pelinsisäinen tapahtuma, Metal Fest.

Raskaamman metallin juhla tuo peliin kaksi mureaa metalli-ikonia: Rob Zombien ja Motörheadin Lemmyineen. Molemmat hevisedät on luotu peliin hahmoina, minkä lisäksi heille on tehty omat kustomoidut panssarivaunut skineineen ja ääniefekteineen. Mikäs sen muikeampaa kuin kuulla Lemmyn kommentoivan tankkitaisteluasi.

Motörhead-yhtyeen jäsenet ohjasivat sekä Warpig-maskotin että Lemmyn äänien kehitystyötä. Koska Lemmy soittaa enää vain metallitaivaassa loi yhtye World of Tanksin kanssa tekoälyversion tämän puheäänestä. Ääni luotiin yhtyeen arkistoista löytyneiden ääninäytteiden pohjalta.



Lisäksi Metal Festin myötä peliin on tehty uusi Motörhead-maalaus FV107 Scimitar -vaunulle Bomber-kappaleen hengessä. Motörhead-yhtyeen muut jäsenet ovat käytettävissä panssarien komentajina. Shock rockin mestari Rob Zombie saa oman uniikkivaununsa lisäksi maalausvaihtoehdon M53/M55-panssarille. Robin skinit pohjautuvat tämän kappaleisiin Dragula ja Superbeast.



Aiempien vuosien Metal Festien artistit tekevät hekin paluun: Iron Maiden, Megadeth ja Sabaton ovat hekin tarjolla rajatun ajan.

World of Tanks Modern Armor Metal Fest kestää 20.8.2024 saakka.

Lisätietoja: https://modernarmor.worldoftanks.com/

Lisää aiheesta

Museopanssarivaunu sai uuden elämän pelaajien ansiosta – kylmän sodan monsteri jyrisee taas



V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Oletko kuullut pohjo... Vanhatkin laitteet s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova