Tuorein sisältö

Star Wars Outlaws -peliä esitellään uuden videon muodossa - tällä kertaa valokiilaan nostetaan pelin rikollisjengit sekä alamaailma

26.07.2024 klo 15.30 | Luettu: 931 kertaa | Teksti: Jesse Kärkkäinen


Star Wars Outlaws -pelin julkaisu lähestyy vääjämättömästi ja nyt tulevasta pelistä on jaettu lisää materiaalia.

Tämänkertainen esittelyvideo sukeltaa pelin tarinaan, siinä nähtäviin rikollisjengeihin sekä tarjoaa kurkkauksen sen alamaailmaan. Videolla ääneen pääsee myös pelin tekijöitä.

Star Wars Outlaws ilmestyy elokuun 30. päivä PC:lle sekä PS5- ja Xbox Series X/S -konsoleille. Pelin alamaailmaa syväluotaavan esittelyvideon voit katsoa alapuolelta.


V2.fi | Jesse Kärkkäinen
< PSVR 2 -sovellus saa... Kohta jokainen voi o... >

Keskustelut (3 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

26.07.2024 klo 15.36

Aiemmin ulos tuutatun 10min "aja tyhjällä aavikolla" gameplay videon (jalkaan ampumisen) paikkailua.
lainaa
destev

26.07.2024 klo 23.54

Nisu kirjoitti:
Aiemmin ulos tuutatun 10min "aja tyhjällä aavikolla" gameplay videon (jalkaan ampumisen) paikkailua.

En nyt tiedä. Omasta mielestä tyhjä autiomaa on paljon parempi ja immersiivisempi kuin tyypillinen Ubisoftin maailma missä joka helvetin neliömetrillä on jonkinlainen ikoni tehtävästä, kerättävästä tai jostain. Oikeassa elämässä luonnossa ei ole mitään muuta mielenkiintoista kuin luonto itse. Kaikki mitä koskaan tapahtuu, tapahtuu asutuskeskuksissa ja luonnon nähtävyyksien tai vastaavien hotspottien ympärillä ja matkaaminen näiden välillä tapahtuu ihmisistä, tapahtumista, kauppiaista ja kerättävistä aarrearkuista tyhjän luonnon läpi.

Paha arvioida mikä lopputulos tulee olemaan pelattavuuden kannalta. Se voi mennä pahastikin metsään, mutta pelkästään se että Ubi kokeilee kerrankin jo FC3:sta tutun ja satoja kertoja kaikissa sen peleissä kierrätetyn kaavan rikkomista saa ainakin minun mielenkiinnon heräämään.
lainaa
gosngnwkndnen

27.07.2024 klo 00.39

ei toimi kumpikaan. markerpelit arsyttaa ja tas olis toivoa jos uskois tyyppien maailmanrakennuksesn lainkaan mut ei. starfieldiss oli edes se idea et avaruusmatkailu on rankkaa mut star warsissa se on vaan sitcom elamaa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova