Tuorein sisältö

Analogue Pocket saa taas uuden version - retropelailu kääräistiin tällä kertaa alumiiniin

14.07.2024 klo 14.00 | Luettu: 903 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Analoguen Pocket -konsoli saapuu taas, tällä kertaa alumiinikuorilla. Uudet 499,99 dollariin hinnoitellut FPGA-konsolit ovat selvästi tyyriimpiä verrattuna 219,99 dollarin hintaisiin perusmalleihin. Konsolit ovat tilattavissa Analoguen sivuilta 15. heinäkuuta alkaen klo 18.00 Suomen aikaa, ja ne lähetetään jo 17. heinäkuuta.


Värimaailma saa samalla pari uutta vaihtoehtoa. Tarjolla ovat yönsininen, musta, harmaa sekä vaaleanharmaa versio ja ilmeisesti myös laitteen painikkeet ovat sävyyn sopivaa alumiinia. Valmistajan mukaan valmistuserä on todella pieni eikä uutta erää tule tämän jälkeen myyntiin.


Game Boyn ja adapterilla myös muiden käsikonsolien pelejä toistava Pocket on julkaistu aikaisemmin tavanomaisten mustan ja valkoisen lisäksi muutamina erikoisversioina. Näitä ovat olleet Nintendon valmistaman Game Boyn klassikkovärejä mukaileva sarja, eri sävyissä läpikuultavien Pocketien sarja sekä pimeässä hohtava, vihreä Pocket Glow.

Lähde: The Verge

V2.fi | Anne Kukkura
< Epicin ilmaispeleiss... Nexonin uutuusammusk... >

Keskustelut (1 viestiä)

kaesi

Rekisteröitynyt 28.03.2016

14.07.2024 klo 15.36 1 tykkää tästä

Hämmentävää, että julkaistaan tuote, jota ei tarvitse odottaa kuukausia tai vuosia. Onneksi FOMO-markkinointi on edelleen tallella.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova